نیروهای مسلح یمن در عملیاتی گسترده، ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» را برای دومین بار در ۲۴ ساعت گذشته هدف قرار دادند.

چرا مهم است:

این حمله نشان‌دهنده افزایش توان نظامی نیروهای یمنی و استفاده مؤثر از موشک‌ها و پهپادها در مقابله با نیروهای خارجی است.

زمینه خبر:

جنگنده های آمریکای از روز شنبه با بیش از ۴۷ حمله هوایی، چندین منطقه را در استان‌های صنعا، صعده، البیضاء، حجه، ذمار، مارب و الجوف یمن هدف قرار دادند. در این حملات ده‌ها نفر از شهروندان غیر نظامی یمن به شهادت رسیدند.

نیروهای مسلح یمن نیز در پاسخ به تجاوزات آمریکا یکشنبه شب در عملیات ویژه‌ای ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و ناوهای جنگی مرتبط با آن را در شمال دریای سرخ با ۱۸ فروند موشک و پهپاد هدف قرار دادند.

آنها چه می گوید:

نیروهای مسلح یمن بامداد دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس هری ترومن برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته در درگیری که چند ساعت در شمال دریای سرخ ادامه داشت با تعدادی موشک بالستیک و کروز و پهپاد هدف قرار گرفت.

این بیانیه افزود: نیروهای مسلح یمن توانست حمله خصمانه‌ای که دشمن برای انجام آن علیه کشورمان آماده می‌شد را خنثی کند و پس از شلیک تعدادی موشک و پهپاد به ناو هواپیمابر و تعدادی از ناوهای جنگی آن، هواپیماهای جنگی آن مجبور به بازگشت از جایی شدند که برخاسته بودند.

«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» دبیر کل انصارالله یمن نیز شامگاه یکشنبه در سخنانی با اشاره به اینکه حملات آمریکا علیه یمن برای حمایت از دشمن صهیونیستی انجام می‌شود، تاکید کرد که فشار بر یمن برای کنار گذاشتن تعهدات اخلاقی خود در قبال غزه، به اهداف خود نمی‌رسد.

وی افزود: در پاسخ به تجاوزات آمریکا ناوهواپیمابر این کشور را هدف قرار دادیم و در صورت تداوم این حملات، به سمت گزینه‌های بیشتر خواهیم رفت. 

نگاه عمیق‌تر:

بقایی: حملات هوایی آمریکا به یمن نقض حقوق بین الملل است

هشدار انصارالله یمن به آمریکا: گزینه‌های بیشتری در انتظار است

117

سیما مشتاقان