به گزارش روز دوشنبه ایران پرس به نقل از پایگاه خبری سپوتنیک؛ «الکسی کیم» رئیس کانون صلح روسیه در سوریه با اشاره به گذشت یک ماه از گفتگو های پر تشنج میان گروههای روسی و سوری از یک سو و گروهک های مسلح از سوی دیگر گفت: خروج حدود 400 نفر از افراد مسلح از منطقه الوعر سوریه نتیجه این گفتگوها است.
خبر دیگر اینکه هیاتی از نمایندگان دومای روسیه، اعضای مجمع پارلمانی شورای اروپا و «درو آگرامونت» رئیس این مجمع امروز وارد سوریه شدند.
«لئونید سلوتسکی» رئیس کمیسیون امور داخلی دومای روسیه گفت: اعضای هیات روسی با مقامات سوری از جمله بشار اسد رئیس جمهور و هدیه عباس رئیس پارلمان سوریه دیدار کنند.
همچنین کمیته های امور بین الملل پارلمان های روسیه و سوریه نیز نشستی مشترک برگزار خواهند کرد.
از سوی دیگر «الکساندر کینشچاک» سفیر روسیه در سوریه اعلام کرد: یکی از ساختمان های سفارت روسیه در دمشق در درگیری ها بین نیروهای دولتی و مخالفان خسارت دیده است. 118/111
بیشتر بخوانید:
ناکامی حمله تروریست های جبهه النصره به مواضع نظامی سوریه
ارتش سوریه تروریستهای داعش را محاصر کرد
نقض دوباره آتش بس در سوریه/ تروریست ها مواضع ارتش سوریه را موشک باران کردند