«محمدعلی خسروی» در حاشیه مراسم پایانی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که درمصلای بزرگ امام خمینی(ره) در تهران برگزار شد؛ در مصاحبه با خبرنگار ایران پرس(IP) مسابقات بین المللی قرآن در ایران را متمایز با سایر کشورها دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه قرآن از ابتکارات این دوره از مسابقات بین المللی قرآن است که نمونه آن در هیچ کشوری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه آثار و فعالیت های قرآنی در همه زمینه ها به نمایش گذاشته شد، گفت: نمایشگاه قرآن هر ساله به دلیل ارائه کارهای نو در حوزه های مختلف، همیشه با دوره گذشته خود متفاوت بوده است.
خسروی با اشاره به اینکه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، موضوع محور بود و بر مبنای موضوعات اخلاق و زندگی پایه گذاشته شد، اضافه کرد: با این رویکرد که قرآن به عنوان کتاب اخلاق و زندگی چه تاثیری می تواند در جامعه داشته باشد، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن را برپا کردیم.
معاونت قرآنی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی وجه تمایز دیگر این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن را همزمانی با سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: به همین بهانه غرفه ای بنام «جماران» در نمایشگاه ایجاد کردیم.
محمد علی خسروی از نقش آیت الله واعظ زاده خراسانی در تقریب بین مذاهب اسلامی و تلاش وی برای ایجاد وحدت ملموس بین مذاهب اسلامی، قدردانی کرد.
در نمایشگاه بین المللی امسال قرآن کریم از 50 اثر دیجیتالی، مکتوب، سمعی و بصری رونمایی شد.
بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار قرآن، اخلاق و زندگی (30 می ) با حضور «سید رضا صالحی امیری» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران آغاز به کار کرده بود.
118/110