سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران آمادگی ایران را برای همکاری با تانزانیا، در زمینه ارائه خدمات فنی-مهندسی، ساخت سد و نیروگاه و در عرصه‌های کشاورزی و صنعتی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس،  سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه ، در حاشیه پانزدهمین نشست گروه «بریکس» در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی، در دیدار «سامیه حسن» رئیس جمهور تانزانیا، با استقبال از گسترش همکاری‌های فیمابین، بر فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و همچنین برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح روابط اقتصادی و فرهنگی تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با تانزانیا، در زمینه ارائه خدمات فنی-مهندسی، ساخت سد و نیروگاه و در عرصه‌های کشاورزی و صنعتی اعلام کرد.

«سامیه حسن» رئیس جمهور تانزانیا نیز در این دیدار ضمن استقبال از فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با ایران اظهار داشت: ایران و تانزانیا روابط سیاسی و دیپلماتیک دوستانه‌ای دارند و روابط اقتصادی دو کشور نیز باید متناسب با این روابط رشد کند.

همچنین سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه در دیدار «مکی سال» رئیس جمهور سنگال، با اشاره به تحول در روابط ایران با کشورهای آفریقایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: ایران برخلاف کشورهای غربی که صرفا به دنبال غارت منابع و ثروت کشورهای آفریقایی هستند، به دنبال ارتباطی بر پایه احترام و تامین منافع متقابل است.

رئیسی از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای اشتراک دانش، تجربیات، دستاوردها و توانمندی‌های خود در زمینه‌های خدمات فنی-مهندسی، علمی، فناوری و صنعتی با سنگال خبر داد.

«مکی سال» رئیس جمهور سنگال نیز در این دیدار با تبریک عضویت ایران در گروه «بریکس» تصریح کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در بریکس، به ایجاد تعادل در نظام بین‌الملل و شکل‌گیری جهان چندقطبی کمک خواهد کرد.

رئیس جمهور سنگال ضمن ابراز علاقه‌مندی برای افزایش حضور شرکت‌ها و فعالان خصوصی ایرانی در کشورش، اظهار داشت: سنگال علاقمند به استفاده از تجربیات و گسترش همکاری‌ها با ایران در زمینه‌های انرژی و همکاری‌های علمی است.

«مکی سال» با تاکید بر اینکه کشورهای غربی به عنوان اصلی‌ترین ناقضان حقوق بشر، به دنبال فشار بر کشورهای مستقل در پوشش دفاع از حقوق بشر هستند، خاطرنشان کرد: کشورهایی که قرن‌ها در سطح گسترده برده‌داری کرده و سوابق سیاه استعماری دارند و امروز نیز به اشکال دیگر این سیاست‌ها را ادامه می‌دهند، حق ندارند مدعی دفاع از حقوق بشر باشند.125