به گزارش خبرگزاری ایران پرس، دانشمندان ایرانی در چنین روزی در سال 2006 موفق به تولید چرخه کامل سوخت هستهای در مقیاس آزمایشگاهی شدند. با اعلام خبر موفقیت دانشمندان و متخصصان ایرانی در زمینه دستیابى به فناورى غنىسازى اورانیوم و راه اندازى یک زنجیره کامل غنى سازى توسط سانتریفیوژهاى ساخت ایران به آژانس بینالمللی انرژی اتمی، جمهوری اسلامی ایران در زمره کشورهای صاحب تکنولوژی در غنیسازی اورانیوم در عرصه فعالیت های صلح آمیز قرار گرفت.
امروز، ایران با افتخاروسربلندی بالاترین میزان رشد در تولید علم را دارد و در عرصه هایی همچون تولید و تکثیر سلول های بنیادی، فناوری نانو و در تولید انواع رادیوداروها با استفاده از دانش هستهای در شمار کشورهای برخوردار از دانش های نوین جهانی قرار گرفته است.
در عرصه دانش هسته ای، اکنون با گسترشِ بیش از پیش تولیدات و خدماتِ مربوط به بخش پزشکی هستهای بخش قابل توجهی از نیازهای دارویی مراکز درمانی و بهداشتی کشورتامین می شود و فعالیت ها در بخش های مورد نیاز با سرعت در حال انجام است.
دانشمندان هسته ای ایران، در سال های اخیر موفق شده اند انواع محصولات پر مصرف را که مورد نیاز مراکز علمی و تحقیقاتی کشور است، تولید کنند. توسعه روزافزون دستاوردهای این صنعت راهبردی، اکنون با تمام توان در حوزه های مختلف در دستور کار تلاش گران عرصه دانش هسته ای قرار دارد.
«محمد اسلامی» معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در پیامی فرا رسیدن «روز ملی فناوری هستهای» را برگ زرینی حاصل تلاشهای شبانهروزی و بیوقفه اندیشمندانی خوشنام و جهادگران توسعه علم و فناوری در صنعت هستهای کشور دانست.
117
بیشتر بخوانید:
اسلامی: مرحله نخست ساخت جزیره هستهای نیروگاه اتمی 300 مگاواتی کارون به پایان رسید
اسلامی: صنعت هستهای ایران در زمینه چرخه سوخت به خودکفایی رسیده است