معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز سه‌شنبه ۳ مرداد در دوره آموزش و پایش سلامت جانبازان شیمیایی استان تهران در سالن همایش‌های بیمارستان حضرت بقیه الله (عج)، گفت: شهدا و جانبازان شیمیایی سند مظلومیت ملت ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ضمن تسلیت ایام عزاداری بزرگ رهبر و پرچمدار شهادت در عالم، حضرت اباعبدالله (ع)، گفت: امیدوارم از ایشان درس آزادگی و مقابله با ظلم را یاد بگیریم.

جانبازان شیمیایی و شهدای حملات شیمیایی یکی از سندهای مظلومیت مردم ایران در دفاع از سرزمین و مکتب اسلام هستند.

معاون رئیس جمهور افزود: تلاش می‌شود که جنایات بین‌المللی علیه ملت ایران کوچک شمرده شود، زمانی که به تاریخ نگاه می‌کنیم هم مغرضین سعی می‌کنند قیام اباعبدالله (ع) را به ریاست ارتباط دهند یا در جنگ تحمیلی هم برخی خواستند موضوع را اختلاف مرزی مطرح کنند و در جواب باید گفت چرا این‌ همه جنایت علیه ما اتفاق افتاد، نه تنها علیه سربازان ما مانند عملیات خیبر از سلاح‌های نامتعارف استفاده شد بلکه به مناطق مسکونی هم با بیش از ۲۰۰ سلاح شیمیایی مثل بمب خوشه‌ای ناجوانمردانه حمله شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فهرست جنایات جنگی دشمن، افزود: تمام گازهای شیمیایی و سمی علیه رزمندگان ما مورد استفاده قرار گرفته و مجروحان عزیز شیمیایی ما سند این مظلومیت و رسانه هستند که امیدواریم خداوند به آنها عمر باعزت عطا فرماید. آن‌ها شاهدان مجسم هستند در حالی که امروز در عرصه‌های بین‌المللی تلاش می‌کنند جای شهید و جلاد را عوض کنند. 

قاضی‌زاده هاشمی افزود: این نفس تنگی که این عزیزان دارند روایتگر این مظلومیت است، امروز در حوزه پزشکی با احساس مسئولیت با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌ها توانستیم به خودکفایی برسیم.

مردم غیر نظامی ما در آن زمان مورد هجوم صدام قرار گرفتند که اگر حمایت غرب از دولت عراق نبود این اتفاق نمی‌افتاد و این سند دوگانگی آنهاست اما دانشمندان ما به تولید علم و ابداع روش درمانی جایگزین پرداختند و ما امروز به این داشته خودمان افتخار می‌کنیم.

وی با تقدیر از کارکنان بخش‌های درمانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: اقدامات خوبی در دوره گذشته صورت گرفته و ادامه یافته است لذا ما باید از این داشته‌های علمی استفاده کنیم، متأسفانه این اواخر نظم برنامه‌ها به علت کرونا ضربه دید و اکنون درحال جبران است لذا به دنبال تفاهم‌نامه‌ای با برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای درمان و حمایت از جانبازان هستیم تا بتوانیم دانشگاه بقیة‌الله را محور قرار داده و مابقی دانشگاه‌ها را به صورت تخصصی در اختیار سایر جانبازان قرار دهیم.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که کم‌کم خدمات به ایثارگران عزیز را در منزل انجام دهیم و طرح دارورسان با وجود مشکلات دارویی و تجهیزات مصرفی شروع به کار کرد، برای افرادی که خدمات ویژه نیاز دارند پس از شناسایی دارو اقلام به آنها تحویل داده می‌شود و اجرای این طرح برای جانبازان با درصد بالا به صورت آزمایشی در برخی از استان‌ها آغاز شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تقدیر از زحمات دانشمندان ایرانی، گفت: امیدواریم بتوانیم سطح خدمات درمانی و توانبخشی را به خصوص برای جانبازان ارتقا دهیم که سبب کاهش دغدغه این عزیزان شود، البته این امر نیازمند یک پایش دقیق است و تلاش شده است برنامه حضور پزشکان متخصص خارجی را در موارد خاص در کشور افزایش دهیم.

113

بیشتر بخوانید:

انتصاب حجت‌الاسلام موسوی مقدم به‌عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید