به گزارش ایران پرس، "صائب عریقات" همچنین به طرح آمریکایی "معامله قرن" اشاره کرد و گفت: اطلاق نام معامله بر معاهده، به وضوح اهداف آنچه را در مذاکرات تحمیل می شود نشان می دهد.
دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین افزود: در معامله یک طرف برنده است و یک طرف نیز شکست خورده و زیان دیده در حالی که معاهده صلح به معنی توافق بین دو طرف یا بیشتر است که نتیجه آن برد برد است و همه سود می برند و زمانی که طرف هایی که در جنگ شکست می خورند تسلیم می شوند از این نام استفاده میشود.
دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا از زمان حضور در کاخ سفید سیاستهایی را در غرب آسیا در پیش گرفته که به طور کامل مورد حمایت و خواست رژیم صهیونیستی بوده است.
"ترامپ"، ششم دسامبر 2017 با وجود مخالفتهای گسترده منطقهای و جهانی اعلام کرد، واشنگتن، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت میشناسد. "ترامپ" همچنین از وزارت خارجه آمریکا خواست تا مقدمات انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را فراهم کند. دولت آمریکا دوشنبه 14 می 2018 این تصمیم را عملی کرد.
رئیس جمهور آمریکا دوشنبه 25 مارس 2019 نیز در اقدامی خلاف مقررات بین المللی و نقض صریح قطعنامه های شورای امنیت، فرمانی را امضا کرد که به موجب آن، واشنگتن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی های اشغالی جولان سوریه به رسمیت می شناسد.
"ترامپ" این فرمان را در حضور "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن امضا کرد.
"معامله قرن" هم طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است؛ گفته می شود این طرح با همکاری و موافقت برخی کشورهای عربی تهیه شده است.
بر اساس طرح آمریکایی "معامله قرن"، قدس شریف به رژیم صهیونیستی واگذار میشود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت.
113/117
بیشتربخوانید:
صائب عریقات: تصمیمات ترامپ در منطقه ترویج خشونت و افراط گرایی است
عریقات: آمریکا عامل بیثباتی منطقه است
عریقات: وضعیت اراضی اشغالی فراتر از حد نگرانی است