به گزارش پارستودی؛ «علی لاریجانی» در نشست علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنهای (مدظله العالی) که روز چهارشنبه در دیدار با نمایندگان، مدیران و کارکنان مجلس مطالب مهمی را فرمودند، تشکر میکنم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ابراز محبت و رهنمودهای راهگشای ایشان برای همه نمایندگان، کمیسیونها، مرکز پژوهشها و دیوان محاسبات غنی و کارآمد بود، از این جهت از کمیسیونهای تخصصی مجلس میخواهم فرمایشات ایشان را نصبالعین قرار داده و در بررسی قوانین و نظارت لحاظ کنند.
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز چهارشنبه در دیدار رئیس و نمایندگان و جمعی از کارکنان مجلس شورای اسلامی، مجلس را رکن رکین نظام و به فرموده امام راحل، عصاره فضائل یعنی جوهره برترین خصوصیات ملت خواندند و افزودند: نمایندگان در قانونگذاری و عمل به وظایف اساسی خود مسائل مهمی همچون «اولویتهای کشور، رفع مشکلات مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط، تأثیرناپذیری از دیدگاههای غربی، انقلابیگری و پرهیز از اشرافیگری» را مورد توجه کامل قرار دهند.
حضرت آیت الله خامنهای خدمت خالصانه به مردم را برترین عبادات دانستند و گفتند: همه اقدامات، رفتار و گفتار نمایندگان اگر برای خدا و در راه رضای او باشد، خدمت واقعی و موجب تقرب به پروردگار است.
ایشان با تأکید بر اینکه کیفیت مجلس در هر دوره باید نسبت به دوره قبل افزایش یابد، دستیابی به این هدف را در گرو کار بیشتر و بهتر برشمردند و خاطرنشان کردند: لازمه در صدر قرار گرفتن در میدان خدمت، کار برتر و اقدام و عمل اساسی است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، گزارش رئیس مجلس از کارهای انجامشده را خوب ارزیابی کردند و در عین حال افزودند: شاخصهای کمّی همچون تعداد مصوبات برای این ارزیابی کافی نیست بلکه باید وزن مصوبات در مدیریت کشور یعنی تأثیر قوانین در پیشرفت ایران و رفع مشکلات مردم، اندازهگیری شود.
ایشان با اشاره به تعبیر امام بزرگوار از مجلس بهعنوان «عصاره فضائل ملت»، خاطرنشان کردند: ملت ایران در تاریخ نماد فضائلی همچون «ایمان، علم، اعتماد بهنفس، استقلال، پایداری و افتخار به داشتههای خود» بوده است و بر همین اساس، مجلس و نمایندگان آن باید عصاره چنین فضائلی و مظهر عزت ملی، اقتدار و استحکام نظام اسلامی باشند.
حضرت آیت الله خامنهای در همین زمینه تأکید کردند: مجلس نباید نماد تردید و خودکمبینی، یأس و ناامیدی، و بیاعتنایی و بیمبالاتی به مسائل کشور باشد و نباید با دید مأیوسانه به ظرفیتها و تواناییهای ملی نگاه کند.
بیشتر بخوانید:
تصویب دو فوریت طرح حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در مجلس شورای اسلامی
تصاویر: دیدار رییس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب