به گزارش خبرگزاری ایران پرس، لاپید از «بنی گانتز»، «گادی آیزنکوت» و «گیدئون صعر» که در حال حاضر عضو کابینه جنگی نتانیاهو هستند خواست تا کابینه را ترک کنند.
نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت: «این دولت قادر به هدایت کشور نیست و نتانیاهو صلاحیت رهبری کشور را ندارد.»
وی خاطرنشان کرد حزب «یشعاتید» آماده تغییر کابینه از طریق انتخابات یا از طریق تشکیل یک دولت جایگزین است.
اختلافهای شدید میان اعضای کابینه جنگی نتانیاهو احتمال دوام آن را در هالهای از ابهام فرو برده است.
چند روز پیش از این «سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل» به نقل از مقامهای این رژیم گزارش داد کابینه جنگی نتانیاهو احتمالاً دوام چندانی نخواهد داشت.
گزارش سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل یک روز بعد از آن منتشر شد که منابع رسانهای رژیم صهیونیستی از بروز مناقشه شدید میان چند نفر از وزیران کابینه نتانیاهو با «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل خبر داده بودند.
گزارشها حاکی است فریادهای وزرا بر سر یکدیگر و هالوی در آن جلسه به حدی بالا گرفت که نتانیاهو مجبور شده جلسه کابینه را نیمهکاره تمام کند.
هالوی اخیراً اعلام کرده بود که تصمیم گرفته تیمی را مأمور تحقیق درباره حمله ۷ اکتبر کند. همین موضوع به موضوعی برای جدال شدید میان وزرا منجر شد.
برخی از وزرا از هالوی به دلیل این تصمیم انتقاد کردند و عده دیگری به دفاع از او پرداختند تا جایی که کار به داد و فریاد آنها بر سر یکدیگر کشید.
سازمان رادیو تلویزیون اسرائیل به نقل از برخی منابع گزارش داده که حمله به هرتزی هالوی با هماهنگی نتانیاهو صورت گرفته است.
قرار بود در جلسه امنیتی کابینه که پنجشنبه شب برگزار شد اعضای کابینه درباره برنامهها برای آینده غزه بعد از اتمام جنگ رایزنی کنند.این جلسه قرار بود نخستین جلسه کابینه امنیتی با این موضوع بعد از 7 اکتبر باشد.
یک هفته قبلتر از آن جلسه دیگری قرار بود با همین موضوع برگزار شود که آن جلسه هم به دلیل اختلافات میان اعضای کابینه لغو شد.
این اختلافها در حالی ادامه دارد که رژیم اسرائیل با گذشت نزدیک به سه ماه از جنگ تا کنون موفقیتی در دستیابی به اهداف جنگی خود کسب نکرده است.
رژیم اسرائیل هدفش از اقدامات جنگی در غزه را نابود کردن حماس اعلام کرده اما روزنامه نیویورکتایمز چهارشنبه گذشته در تحلیلی به نقل از کارشناسان نوشت که هنوز نشانهای از افول توان نظامی حماس وجود ندارد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آنطورکه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.125