فعالان مصری مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی در راه اندازی شبکه های عرب زبان را خواستار شدند.

به گزارش ایران پرس؛ « اسامه الشیخ»، رئیس پیشین اتحادیه رادیو و تلویزیون مصر درباره این اقدام رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت تصمیم اسرائیل برای راه‌اندازی چند شبکه‌ ماهواره‌ای عرب‌ زبان در حوزه‌های مختلف ورزشی، فیلم و سینما، کودک، و اخبار نگران‌کننده است.

«احمد حلمی»، فعال رسانه‌ای مصر، نیز آگاه‌سازی نسبت به خطر این امر را نه تنها بر روزنامه‌ نگاران بلکه بر همه فعالان رسانه‌ای و اتحادیه روزنامه‌نگاران مصر ضروری دانست.

مقامات رژیم اسرائیل، پیشتر اعلام کردند به زودی ۲۷ کانال ماهواره‌ای اسرائیلی به زبان عربی در نایل‌ست (Nilesat) راه‌اندازی خواهد شد و از طریق آنها برنامه‌های ورزشی کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی به طور رایگان پخش خواهد شد.

بر اساس این گزارش، هدف رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی این کانال‌ها، زمینه‌ سازی برای عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با این رژیم از طریق پیام‌ های رسانه‌ ای و سرپوش نهادن بر جنایات روزانه خود علیه ملت فلسطین است. 

138/112