به گزارش پارستودی؛ «کارن کویاتکوفسکی» (Karen Kwiatkowski)، تحلیلگر پیشین پنتاگون در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت، دخالت نظامی در ونزوئلا هیچ تاثیری در تامین منافع ملی آمریکا ندارد.
کویاتکوفسکی خاطرنشان کرد، هرچند اقتصاد ونزوئلا بسیار دچار مشکل است اما ارتش این کشور از نظر لجستیکی اوضاع خوبی دارد.
تحلیلگر پیشین پنتاگون با بیان اینکه دخالت نظامی در ونزوئلا با وعدههای ترامپ برای کاهش حضور نظامی آمریکا در مناطق و کشورهای دیگر تناقض دارد، تاکید کرد، احتمالاً ترامپ تلاش میکند از جنگافروزی در ونزوئلا برای کمک به تامین بودجه درخواستیاش برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک استفاده کند.
«نیکلاس مادورو» ماه مه 2018 در انتخابات سراسری، در دوره دوم و به مدت شش سال دیگر به عنوان رییس جمهوری ونزوئلا انتخاب شد.
با این حال، «خوان گوایدو»(Juan Guaido)، رهبر مخالفان ونزوئلا چهارشنبه گذشته، سوم بهمن ماه، خود را رییس جمهوری موقت این کشور نامید و دور تازهای از تنش و درگیری در ونزوئلا آغاز شد.
دقایقی پس از این اقدام «گوایدو»، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در بیانیهای اعلام کرد، «گوایدو» را به عنوان رئیسجمهور موقت ونزوئلا به رسمیت میشناسد.
در تبعیت از آمریکا نیز شماری از کشورهای منطقه از جمله پرو، شیلی، کلمبیا، پاراگوئه، برزیل و آرژانتین اعلام کردند، رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیسجمهور موقت این کشور به رسمیت میشناسند.
دولت آمریکا با حمایت از اقدام مخالفان دولت ونزوئلا، خواستار کنارهگیری «نیکلاس مادورو»، رییس جمهوری ونزوئلا به نفع رهبر مخالفان این کشور شده است.
141/120
بیشتر بخوانید:
سناریوی آمریکا ضد ونزوئلا؛ تشدید جنگ اقتصادی/ تحلیل
یادداشت بولتون درباره ونزوئلا جنجالی شد