به گزارش روز سهشنبه پارستودی؛ این دانشجو که در سال آخر مطقع کارشناسی دانشگاه یو پی ام تحصیل میکند، با ارائه تحقیقی به نام «ارزیابی و بررسی چسبندگی انواع بتنهای فایبری با کامپوزیت کربن فایبر پلاستیک» با هماندیشی استاد راهنما خود توانست به این مقام دست پیدا کند.
وی در تلاش برای جایگزینی میلگردهای فولادی استفاده شده برای افزایش مقاومت بتن مصلح، به استفاده از کامپوزیتهای فایبری(CFRP) دست یافت. حوزه اصلی این تحقیقات درمورد چسبندگی بین میلگردهای فایبری و بتن نرمال و الیافی فراتوانمند است.
به گزارش ایرنا؛ دکتر فرزاد حجازی رییس بخش نوآوری و اختراعات دانشکده مهندسی دانشگاه پوترا مالزی و استاد راهنمای دانشجوی ایرانی در این پروژه تحقیقاتی در مورد کارایی این پروژه گفت: این پژوهش درمورد نوع جدید بتن فایبری با مقاومت بالا بود که در ساخت ساختمانهای بلند، برجهای مخابراتی و پلها کاربرد دارند و سبب افزایش کارایی، مقاومت در برابر بارهای لرزهای و مقاومت بالا مقابل شرایط جوی دارند.
وی افزود: نتایج این پروژه تحقیقاتی برای ایران نیز مفید است زیرا بنا به شرایط آب و هوایی کشور، این نوع بتن توانایی کاربری بسیاری را دارد، زیرا سبب افزایش عمر مفید ساختمانها و افزایش مقاومت سازهها مخصوصا مقابل بار لرزهای و نیروی زلزله میشود.
دانشگاه پوترای مالزی در سال جاری میلادی سه مدال طلا، نقره و برنز برای پروژههای تحقیقاتی داشت که مدال طلای آن به دانشجوی ایرانی تعلق گرفت. 118/120