به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مردعلی مدیر طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران و در مرکز پژوهش های بیوتکنولوژی خلیج فارس در منطقه آزاد قشم اعلام کرد: تاکنون 1250 شرکت دانش بنیان مورد حمایت بنیاد برکت قرار گرفته است و این بنیاد 11 هزار نفر را مشغول به کار کرده است و هزار میلیارد تومان سرمایه در این عرصه هزینه شده است.
مدیر طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت (ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (رحمت الله علیه) افزود: در مجموع اقدامات بنیاد برکت در حوزه دانش بنیانها در تمام حوزههای صنعتی، خدماتی و کشاورزی بوده است، نکته دیگر در عملکرد دانش بنیانها اقدامات آنها در حوزه بهره وری کسب وکارها است.
محصولات دانش بنیانها توانسته است به بازار صادرات نیز وارد شود که نزدیک به 30 کشور رسیده است.
رضا ربیعی رئیس شرکت دانش بنیان «زیست دریا پروران آناهیتا» که در مرکز پژوهش های بیوتکنولوژی خلیج فارس فعالیت می کند، نیز گفت: این شرکت در سال 1393 ثبت شد و در سال 1394 دانش بنیان گردید.
وی افزود: ما 7 محصول دانش بنیان داریم و در حوزه پرورش و فرآوری جلبک فعالیت داریم. محصول کود جلبک این شرکت از سال گذشته با حمایت بنیاد برکت آغاز شده است.
ربیعی گفت: سالانه 60 تن تولید داریم که در عرصه کشاورزی ، گلخانهها و غیره کاربرد دارد و به دنبال توسعه تولیدات تا 400 تن در سال هستیم، ما در حال بنیان گذاری یک صنعت جدید هستیم که 43 کشور در آن فعال هستند ولی سهم ایران کم است.
وی افزود: جلبک قرمز از کارکردهای شرکت ما است که در زنجیره غذایی میتواند کاربرد بسیاری داشته باشد.
رئیس شرکت دانش بنیان زیست دریا پروران آناهیتا گفت: جلبکهای ماکرو به سه دستۀ سبز، قهوهای و قرمز تقسیم بندی می شوند که هر کدام کارکرد خاص خود را دارد، این جلبکها نتایج زیست محیطی بسیار خوبی دارند و در حوزه تولید ماهی و میگو میتوانند مفید باشند. در این زمینه نیاز به حضور سرمایه گذاران دولتی و غیر دولتی است که بتوان از ظرفیتهای فراوان کشور بهره گرفت.
113
بیشتر بخوانید:
معاون بنياد بركت: موضوع امنيت غذايی مساله حياتی برای همه جوامع است