به گزارش ایران پرس، «کمیته حقوق غیرقابل تصرف ملت فلسطین» در سازمان ملل متحد، پنجمین کنفرانس بین المللی قدس را با حضور «میروسلاو جینکا» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی، «سمیر بکر» معاون دبیر کل سازمان همکاری اسلامی و شماری از مسئولان و کارشناسان بین المللی و اسلامی در رباط برگزار کرده است.
نشست رباط تحت عنوان «فلسطین 50 سال پس از اشغال و 25 سال بعد از پیمان اسلو» از روز سه شنبه به مدت دو روز در شهر رباط برگزار می شود.
برگزارکنندگان این کنفرانس می گویند؛ با توجه به تحولات اخیر درباره قدس، این کنفرانس فرصتی برای شرکت کنندگان به منظور طرح مواضع و تبادل دیدگاه ها درباره قدس است.
گفته می شود؛ حضور «موشی امیراف» یکی از جنایتکاران رژیم صهیونیستی در این نشست سبب شد، شهروندان رباط در برابر پارلمان مغرب تظاهرات برگزار و با در دست داشتن پارچه نوشته هایی دعوت از این جنایتکار را محکوم کنند.
مردم مغرب خواهان ممنوعیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و در تظاهرات خود، شعار «نه به سازش» و «ما با فلسطین هستیم» سر دادند.
مغرب میزبان نشست مبارزه با تهدیدات ترویستی در افریقا
همچنین مغرب روز گذشته میزبان نشستی دیگر تحت عنوان «ائتلاف ضد داعش در مغرب برای بررسی تهدیدات تروریستی در آفریقا» بود.
«ناصر بوریطه» وزیر امور خارجه مغرب در این نشست اعلام کرد، بیش از 10 هزار تروریست از دو گروه داعش و «القاعده در مغرب اسلامی» در آفریقا حضور دارند.
«بوریطه» با بیان اینکه ترویستها از آسیبپذیریهای آفریقا بهرهبرداری میکنند، گفت: داعش در برنامه گسترش راهبرد خود، آفریقا را بیش از اکثر نقاط هدف قرار داده است.
وزیر امور خارجه مغرب، نشست «ائتلاف ضد داعش در مغرب برای بررسی تهدیدات تروریستی در آفریقا» را نخستین نشست از این نوع خواند و اعلام کرد، حدود پنجاه هیات که بیست هیات آن از قاره آفریقا بودند، در این نشست شرکت کردند. 118/110
بیشتر بخوانید:
تظاهرات مردم مغرب در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی
واکنش مغرب به انتقال سفارت گواتمالا به قدساشغالی
حمایت مغرب از ملت فلسطین