مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران گفت: رژیم اسرائیل در غزه شکست خورده است و با جنایت و وحشیگری و تلاش برای گسترش جنگ نمیتواند افسانه شکست ناپذیری خود را بازسازی کند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، دکتر مسعود پزشکیان شامگاه سه شنبه در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: مردم جهان در یک سال گذشته ماهیت رژیم اسرائیل را دیده اند؛ دیده اند سردمداران این رژیم چگونه جنایت میکنند و در یازده ماه بیش از ۴۱ هزار مردم بیگناه را در غزه به خاک و خون کشیده اند که بیشتر زنان و کودکان بی گناه بوده اند؛ ولی به نسل کشی کودک کشی جنایت جنگی و تروریسم دولتی میگویند «دفاع مشروع»! به بیمارستان و مهدکودک و مدرسه میگویند «هدف مشروع نظامی»!

وی گفت: به مردم آزادیخواه و شجاعی که در غرب و شرق جهان به نسل کشی آنها اعتراض میکنند میگویند «یهودستیز»، به مردم مظلومی که پس از هفت دهه اشغال و ،تحقیر علیه آنها به پا خاسته اند میگویند «تروریست»! ولی این اسرائیل است که دانشمندان دیپلماتها و مهمانان ما را در سرزمین ما ترور کرده؛ و از داعش و گروه های تروریستی پنهان و آشکار حمایت کرده است؛

دکتر پزشکیان افزود: در مقابل ایران از جنبش های آزادی بخش و مردمی حمایت کرده است که چهار نسل است قربانی جنایات و استعمارگری رژیم اسرائیل بوده اند. ما در کنار مردم کشورهای شما که در خیابانها علیه اقدامات اسرائیل تظاهرات می کنند، ایستاده ایم و جنایت علیه بشریت را محکوم میکنیم، جامعه جهانی باید فورا خشونت را متوقف کند و هرچه زودتر آتش بسی دائمی بر قرار گردد و وحشیگری دیوانه وار اسرائیل در لبنان - پیش از آنکه منطقه و جهان را به آتش بکشاند متوقف شود.

وی ادامه داد: رژیم اسرائیل در غزه شکست خورده است و با جنایت و وحشیگری و تلاش برای گسترش جنگ نمیتواند افسانه شکست ناپذیری خود را بازسازی کند طبیعی است که جنایات کور و تروریستی چند روز گذشته و تجاوز گسترده علیه، لبنان که هزاران انسان بیگناه را به خاک و خون کشیده است بی پاسخ نمیماند و مسئولیت عواقب آن با دولتهایی است که در برابر تلاشهای بین المللی برای پایان دادن به این فاجعه وحشتناک می ایستند و هنوز نام خود را مدافع حقوق بشر میگذارند.

وی افزود: تنها راه پایان دادن به کابوس هفتاد ساله ناامنی در غرب آسیا و جهان بازگرداندن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین است. پیشنهاد میکنیم که تمامی مردم فلسطین چه کسانی که اکنون در سرزمین مادریشان حضور دارند و چه آنهایی که مجبور به ترک خانه و کاشانه شده انددر یک همه پرسی سراسری، آینده خود را تعیین کنند. ما معتقدیم با چنین سازوکاری میتوان به صلحی پایدار رسید تنها از این طریق است که مسلمان یهودی و مسیحی میتوانند در سرزمینی واحد و در آرامش و به دور از نژاد پرستی و آپارتاید در کنار هم زندگی کنند.125