ایران پرس- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران در گزارشی به بررسی مواضع حقوق بشری مقام های آمریکا پرداخته است.

در بخشی از این گزارش که روز دوشنبه در صحن مجلس شورای اسلامی ایران قرائت شد، آمده است: آزادی حمل سلاح و نقض حق حیات شهروندان آمریکایی، کشته شدن نزدیک به یک هزار و 600 کودک و نوجوان آمریکایی با اسلحه، تعرض پلیس آمریکا به حقوق مردم به‌ ویژه سیاه‌پوستان، نقض حقوق زنان، اعدام مجرمان آمریکایی به شیوه‌های غیرانسانی، تبعیض علیه اقلیت‌های مذهبی به ویژه مسلمانان، نقض حقوق مطبوعات و رسانه‌ها و نقض حقوق پناهجویان از جمله موارد نقض حقوق بشر توسط آمریکا در سطح داخلی است.

مطالعات و بررسی های  بین المللی  نشان می دهد که رفتار آمریکا مصداق  کاملی از تضاد و دوگانگیهای حقوق بشری است.

آمریکا در حالی مدعی دفاع از حقوق بشر است که خود آن را  قبول ندارد  و در کارنامه اش چیزی جزء ضدیت با حقوق بشر نیست. 

نقض هر روزه حقوق بشر از سوی دولت آمریکا  و حمایت و همسویی با رژیمهای کودک کش مانند اسراییل و عربستان  بخشی از کارنامه آمریکای مدعی حقوق بشر است.

"دکتر دانیل کوالیک"، استاد حقوق بشر بین الملل دانشگاه پیترز برگ آمریکا می گوید: وضعیت حقوق بشر در آمریکا وحشت آور است، آمریکا دارای بیشترین جمعیت زندانیان جهان بوده و 25% از جمعیت کل زندانیان جهان به این کشور تعلق دارد و این در حالی است که تنها  5% از جمعیت جهان در آمریکا زندگی می کنند.

همچنین در حالیکه آمریکا غنی ترین کشور جهان محسوب می شود، میلیون ها آمریکایی در فقر و بعضا در فقر شدید زندگی می کنند و معضل بی خانمان ها در شهر های بزرگ در حال افزایش است، آمریکا هنوز توضیحی برای تاریخ برده داری و قتل عام بومیان ندارد و تبعیض علیه رنگین پوستان همچنان ادامه دارد.

با چنین کارنامه ای آمریکا نمی تواند ادعای دفاع از حقوق بشر را داشته باشد.

"حضرت آیت الله خامنه ای"، رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتی در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام (23 مه سال گذشته )، با اشاره به مواردی همچون «سوزاندن اعضای فرقه داودی‌ها در آمریکا در زمان "کلینتون"»، «نگهداری و شکنجه فجیع زندانیان در زندان های گوانتانامو، ابوغریب عراق و یک زندان آمریکایی در افغانستان»، «آزادی فروش سلاح در آمریکا به دلیل منافع کمپانیهای اسلحه‌سازی»، «رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با سیاهپوستان»، «نقش مؤثر آمریکا در ایجاد و حمایت از داعش»، «کمک به رژیم صهیونیستی در کشتار مردم از جمله در کشتار اخیر غزه» و «کمک و حمایت از سعودی‌ها در کشتار مردم یمن و سرکوب مردم بحرین»، تأکید کردند: سازمان ملل اگر سازمان ملل است و وابسته به رژیم آمریکا نیست باید این پرونده‌ها را به‌ طور جدی پیگیری و کوتاهی‌های گذشته خود را جبران کند.

واقعیت این است که تاریخ آمریکا مملو ازنقض حقوق بشر و سرکوب های خونین جنبش های مدنی است.

در این روند رفتار های خشونت بار نژاد پرستانه و ضد حقوق بشری در آمریکا به بخشی از واقعیت های جامعه آمریکا بدل شده است.

آمریکا، اما بی شرمانه با اتهام های ساختگی وبر مبنای معیارهای ساخته و پرداخته تناقضات حقوق بشری غرب، موضوعات ادعایی را دست مایه مداخلات خود در سرنوشت ملت های جهان قرار داده و از نام و عنوان حقوق بشر در جهت امیال و آمال غیرقانونی و فریبکارانه سیاسی، نظامی و اقتصادی خود سوء استفاده می کند.138/118

نویسنده: جمشید امین زاده 

بیشتربخوانید:

گزارش مجلس شورای اسلامی درباره نقض گسترده حقوق بشر در آمریکا

تحریم های یکجانبه آمریکا؛ نقض آشکار حقوق بشر/تحلیل

اوج‌گیری بی‌عدالتی و تبعیض در دولت ترامپ/ تحلیل