به گزارش ایران پرس، «سلمان بن عبدالعزیز» و «محمد ششم» در این گفت وگوی تلفنی بر لزوم همبستگی و همکاری برای مقابله با آنچه آنها اقدامات خصمانه جمهوری اسلامی ایران خواندند، تاکید کردند.
مغرب روز سهشنبه تحت فشار عربستان سعودی، ایران و حزبالله لبنان را به حمایت از جبهه «پولیساریو» متهم و اعلام کرد رباط روابط دیپلماتیک خود را با تهران قطع کرده است.
جبهه پولیساریو، سازمانی سیاسی- نظامی متشکل از مردم صحرای باختری در شمال غرب آفریقا است که برای استقلال این منطقه از مغرب مبارزه می کند.
صحرای باختری درگذشته مستعمره اسپانیا بود که مغرب آن را درسال 1975 به خاک خود ضمیمه کرد.
«محمد حداد» سخنگوی جبهه پولیساریو سه شنبه شب اتهام حمایت ایران از نیروهای این جبهه را ساختگی و دروغ خواند و اعلام کرد: جبهه پولیساریو با ایران همکاری ندارد.
«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم روز چهارشنله ادعای همکاری سفارت ایران در الجزایر با جبهه پولیساریو را تکذیب کرده است.
پیش از نیز چند کشور عربی از جمله جیبوتی با فشار عربستان و متحدانش روابطشان را با جمهوری اسلامی ایران قطع کرده بودند.
عربستان و متحدانش همچنین تلاش فراوانی می کنند حزب الله لبنان را تضعیف کنند.
«خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین و «انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات سه شنبه شب از تصمیم ضد ایرانی مغرب حمایت کردند.
ایران و حزب الله لبنان نقشی اساسی در مقابله با توطئه ها و اقدامات محور آمریکایی - سعودی - صهیونیستی در منطقه دارند.117
احضار سفیر مغرب در الجزایر
اتهام زنی عربستان پس از شتابزدگی مغرب در قطع روابط با ایران/ تحلیل
تکرار ادعاهای بی پایه عربستان علیه ایران این بار به بهانه سناریوی مغرب
حزبالله لبنان: اتهامزنی مغرب علیه ایران و حزب الله تحت فشار آمریکا، اسرائیل و عربستان صورت گرفت