به گزارش پارستودی؛ «ژان کلود یونکر» به روزنامه اتریشی استاندارد تاکید کرد، نباید همه پلهای ارتباطی با روسیه را خراب کرد.
رئیس کمیسیون اروپا افزود، نمیتوان به طور گسترده از روسیه انتقاد کرد، زیرا به دلایل ساختار امنیتی، بایستی ارتباط خود را با روسیه حفظ کرد و در برخی موارد خاص، اقدامات مشترک انجام داد.
این مقام اروپایی به تنش اخیر میان مسکو و آمستردام اشاره کرد و افزود، کمیسیون اروپا آنچه را که در هلند رخ داده است، به طور کامل ارزیابی میکند.
هلند روز پنجشنبه مدعی شد که از حمله سایبری روسیه به سازمان منع سلاحهای شیمیایی در شهر لاهه ممانعت و در این ارتباط، چهار افسر اطلاعاتی روس را اخراج کرده است.
مسکو این اتهامزنی آمستردام را درچارچوب کمپین ضد روسی جاسوسی نامید و ضمن رد آن تصریح کرد، چنین اتهامزنیهایی بیش از پیش بر روابط پر تنش روسیه با غرب فشار وارد خواهد کرد.
رئیس کمیسیون اروپا پیشتر هم تاکید کرد: اتحادیه اروپا برای دست یافتن به امنیت، باید در بلند مدت با روسیه همکاری کند.
پس از افزایش تنشها میان روسیه و غرب در سال 2014 و شدت گرفتن درگیریها و ناآرامیها در شرق اوکراین، آمریکا و اتحادیه اروپا چند دور تحریم علیه روسیه به بهانه مداخله در امور داخلی اوکراین وضع کردهاند.
اتحادیه اروپا همچنین ( 14 شهریور ) با تمدید تحریمها علیه روسیه به مدت شش ماه موافقت کرد.
ادعای حملات سایبری و سوءقصد برای مسموم کردن (Sergei Skripal) جاسوس سابق دوجانبه روس در شهر سالزبری (Salisbury) جنوب بریتانیا از دیگر دلایل اتحادیهاروپا برای وضع تحریمهایی علیه مسکو بود. 139/120
بیشتر بخوانید:
واکنش روسیه به تحریمهای جدید آمریکا/ تحلیل
تمدید تحریمهای متقابل روسیه علیه غرب/ تحلیل
مقابله اروپا با تحریمهای جدید آمریکا علیه روسیه/تحلیل
موافقت اتحادیه اروپا با تمدید 6 ماهه تحریمها علیه روسیه