پزشکیان تاکید کرد که اعتقاد و باور داریم که به حقوق مردم آذربایجان باید احترام گذاشته شود و قره باغ باید متعلق به کشور آذربایجان باشد.

چرا مهم است؟

این سفر نشان‌دهنده عزم ایران برای تقویت روابط با همسایگان و بهبود دیپلماسی منطقه‌ای است. با توجه به تحولات اخیر در منطقه قفقاز، این دیدار می‌تواند به توسعه همکاری‌های اقتصادی و سیاسی میان دو کشور منجر شود.

زمینه خبر:

مسعود پزشکیان ظهر امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ که به دعوت رسمی «الهام علی‌اف» رئیس‌جهور آذربایجان به آذربایجان سفر کرده است، با استقبال «یعقوب ایوب‌اف» معاون نخست وزیر و «سمیر شریف‌اف» معاون وزیر امور خارجه این کشور وارد فرودگاه بین‌المللی حیدر علی‌اف شهر باکو شد.

آنها چه می گویند:

مسعود پزشکیان گفت: اعتقاد و باور داریم که به حقوق مردم آذربایجان باید احترام گذاشته شود و قره باغ باید متعلق به کشور آذربایجان باشد. قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است و ما به آن احترام می گذاریم. حضور ما در آذربایجان برای استحکام روابط دو کشور است.

الهام علی‌اف نیز در این نشست با خوشامدگویی به رئیس جمهور کشورمان، گفت: این سفر بسیار بااهمیت است. در این نشست موضوعات زیادی را مورد بحث قرار دادیم و بر توسعه مناسبات که در خدمت منافع دو کشور است،تاکید کردیم.

samira akbari