مسعود پزشکیان که امروز یکشنبه به منظور بررسی آخرین وضعیت حادثه رخ داده در بندر شهید رجایی و مدیریت میدانی ابعاد مختلف این حادثه وارد شهر بندرعباس شده بود، در جلسه ویژه ستاد مدیریت بحران، با بیان اینکه حادثه پیش‌ آمده تلخ و تأسف‌بار است، اظهار داشت: هر چند وقوع چنین حوادثی در دنیا حتی در کشورهای پیشرفته نیز سابقه دارد، اما نگهداری بلندمدت ۱۲۰ هزار تا ۱۴۰ هزار کانتینر در این بندر قابل قبول نیست.

چرا مهم است:

حضور رئیس جمهور در بندر عباس بیان‌گر تلاش دولت برای خدمت رسانی به خانواده‌های قربانیان، مجروحان و همچنین از سر گیری فوری فعالیت بندر رجایی است. 

زمینه خبر:

در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی تاکنون ۴۰ نفر به علت جراحات ناشی از حادثه انفجار جان خود را از دست داده‌اند. بیش از هزار نفر هم در این حادثه مجروح شدند که ۱۹۴ نفر تاکنون در بیمارستان ها بستری هستند و بقیه پس از مداوا مرخص شده اند. مسعود پزشکیان امروز یکشنبه با حضور در بندر عباس از نزدیک در جریان امور مربوط به این انفجار قرار گرفت.

او چه می‌گوید:

مسعود پزشکیان در نشست ویژه ستاد مدیریت بحران استان هرمزگان با قدردانی از نوع همدلی و همکاری که میان بخش‌های مختلف و مردم در حادثه بندر رجایی دیده شد، اظهار کرد: اولویت اول این بود که تلاش کنیم آتش را خاموش کنیم و سپس به بررسی حادثه و علل آن بپردازیم تا جلوی تکرار آن را بگیریم.

وی افزود: آیا لازم است ما ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار کانتینر را اینجا برای ۳ تا ۴ ماه ذخیره کنیم؟ ما نمی‌توانیم وقتی این‌ها می‌رسند، ترخیص کنیم؟ 

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از خانواده‌های آسیب‌دیده تصریح کرد: باید پیگیری‌های لازم در خصوص خانواده جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان این حادثه انجام شود. هر کمکی که دولت باید ارائه دهد، جمع‌بندی شود تا تمهیدات لازم برای جبران مشکلات اتخاذ گردد.

رئیس‌جمهوری گفت: ما در خدمت مردم هستیم و هرکاری از دست ما برآید کوتاهی نخواهیم کرد تا این حوادث رخ ندهد، اما چنانچه چنین حوادثی که به دست ما هم نیست، رخ داد باید بهتر از این مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید:

معاون اول رئیس‌جمهور: جبران خسارات حادثه بندر شهید رجایی در اولویت دولت قرار دارد

اعلام عزای عمومی در ایران

سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله نظامی در بندر شهید رجایی وجود نداشته است

سیدرضی عمادی