به دنبال حادثه ناگوار انفجار در بندر شهید رجایی، دولت جمهوری اسلامی ایران فردا (دوشنبه) را در سراسر ایران عزای عمومی اعلام کرد.

چرا مهم است:

اعلام عزای عمومی نشان‌دهنده همدردی دولت و مردم سراسر ایران با مردم و داغدیدگان حادثه ناگوار انفجار در بندر شهید رجایی در بندرعباس است. 

زمینه خبر:

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت روز یکشنبه گفت: دولت فردا (دوشنبه) را در سراسر ایران عزای عمومی اعلام کرده است. وی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، از پیگیری ویژه حادثه و سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به بندرعباس خبر داد.

اطلاعات بیشتر:

انفجار بزرگی حدود ساعت ۱۲ روز شنبه در بندر شهید رجایی در بندر عباس به وقوع پیوست که هنوز علت آن مشخص نشده است.

شدت وقوع انفجار به حدی بوده که موجب تخریب برخی از ساختمان‌ها و خودروها در نزدیکی محل حادثه شد.

استاندار هرمزگان در تازه‌ترین آمار شمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی را ۴۰ نفر اعلام کرد.

امروز مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به‌منظور بررسی آخرین وضعیت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و مدیریت میدانی ابعاد مختلف این حادثه وارد بندرعباس، مرکز استان هرمزگان شد.

 

«اسکندر مؤمنی» وزیر کشور و «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی از نخستین ساعات وقوع این حادثه به نمایندگی از رئیس‌جمهور، در محل حاضر شدند.

نگاه عمیق‌تر:

 

تاکنون کشورهای بسیاری از جمله بلاروس، ارمنستان، روسیه، عربستان، کوبا، ونزوئلا، بحرین، ترکیه، عمان، عراق، تاجیکستان و ژاپن با ارسال پیام‌هایی این حادثه را به خانواده‌های قربانیان و همچنین دولت و ملت ایران تسلیت گفته‌اند.

سیدرضی عمادی