به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «مایکل رایان» مدیر اورژانس سازمان جهانی بهداشت در گفت و گویی در این زمینه تصریح کرد، ما واکسن های بسیار کاربردی و مفید در اختیار داریم که توانایی و قدرت خود را دربرابر سویه های مختلف ویروس کرونا نشان داده اند.
این مقام سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد، این واکسن ها حتی دربرابر گونه های سخت نیز مقاوم هستند و هیچ دلیلی برای تردید در این زمینه وجود ندارد.
بنا بر اظهارات مایکل رایان، رفتار و واکنش کلی که تاکنون مشاهده شده نشان دهنده افزایش شدت بیماری نیست. در واقع در برخی مناطق جنوب آفریقا علائم بسیار خفیف تری گزارش شده است.
مدیر اورژانس سازمان جهانی بهداشت در عین حال بر رعایت احتیاط در بررسی و تحلیل ها داده ها تاکید کرد و افزود: این سازمان در مراحل اولیه مطالعات درباره سویه اومیکرون ویروس کرونا است که از 24 نوامبر توسط مقامات آفریقای جنوبی شناسایی و اعلام شد.
سویه اومیکرون درحال حاضر در آسیا، آفریقا، آمریکا، خاورمیانه و اروپا شناسایی شده است.
سویه اومیکرون نوع جدید کرونا است که به تازگی از سوی آفریقای جنوبی به سازمان جهانی بهداشت گزارش شد.
سویه اومیکرون درحال حاضر در آسیا، آفریقا، آمریکا، خاورمیانه و اروپا شناسایی شده است. این سویه برای اولین بار در آفریقای جنوبی گزارش شد.
با شیوع سریع اومیکرون در نقاط مختلف جهان، اقدامات محدود کننده در برابر این نوع جدید کرونا توسط دولتمردان کشورها آغاز شد و ترس از آغاز موج مرگبار دیگری از عفونت ها را عمیق تر کرد.
سویه جدید کرونا در حالی در جنوب آفریقا شیوع پیدا کرده است که تنها هفت درصد از جمعیت یک میلیارد و 200 میلیونی قاره آفریقا واکسینه شده اند.
قاره آفریقا برای ایمن سازی 60 درصد ساکنانش و دستیابی به سطحی از مصونیت در برابر ویروس کرونا حدود 1.5 میلیارد دز واکسن نیاز دارد. این در حالی است که تاکنون این قاره کمی بیش از 400 میلیون دز دریافت کرده است.
117
بیشتر بخوانید:
شیوع تصاعدی اومیکرون در اروپا