به گزارش خبرگزاری ایران پرس، این 22 سازمان و گروه حقوق بشری بین المللی در این نامه از کشورهای عضو گروه آسیا - اقیانوسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستند مخالفت خود را با نامزدی بحرین برای تصدی پست ریاست شورای حقوق بشر به علت کارنامه بد این کشور در زمینه حقوق بشر اعلام کنند.
در این نامه به نقض روشمند حقوق بشر از سوی دولت بحرین از زمانیکه این کشور در سال 2018 کرسی عضویت شورای حقوق بشر را بدست آورده، استناد شده است.
امضا کنندگان این نامه همچنین به افزایش قابل توجه استفاده از مجازات اعدام پس از پایان مهلت اختیاری در سال 2017 و حمله پیاپی به مطبوعات آزاد از جمله شبکههای تلویزیونی، استفاده از شکنجه و محاکمات ظالمانه علیه شخصیتهای مخالف اشاره کرده اند.
ریاست شورای حقوق بشر سازمان ملل در انتهای هر سال میلادی برای یک دوره یکساله آتی با اجماع تعیین می شود.
با توجه به اینکه رئیس شورا به صورت دوره ای از بین گروه های جغرافیایی 6 گانه سازمان ملل انتخاب می شود، در سال 2021 رئیس آن باید از گروه آسیا - اقیانوسیه گزینش شود.
سازمانهای بینالمللی تاکنون بارها به رژیم آل خلیفه درخصوص تشدید سرکوب فعالان سیاسی و اجتماعی هشدار دادهاند.
بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است.
مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند اما رژیم آل خلیفه با کمک نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شدهاند، اعتراضهای مردمی در این کشور را سرکوب میکند.
رژیم آل خلیفه برای خاموش کردن شعله اعتراضات مردم این کشور شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پروندهسازی به زندانهای طولانی مدت محکوم کرده است.
بحرین به عنوان کوچکترین کشور غرب آسیا بنا بر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است.
117
بیشتر بخوانید:
درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای آزادی زندانیان سیاسی در بحرین
انتقاد ایران از رفتار غیر مسئولانه دولت بحرین در قبال اتباع خود