ایران پرس - فلسطین این روزها بار دیگر به صحنه ماجراجویی های  صهیونیست ها تبدیل شده است.  در میانه امواج خبری  پیرامون  حوادث عراق و سوریه و مبارزه بی امان با داعش و تروریسم ؛ شاید کمتر مجالی فراهم شده باشد که به مسئله فلسطین توجه شود. اما سلسله حوادث  اخیر در مسجد الاقصی یک بار دیگر نشان داد که مسئله فلسطین همچنان مهمترین مسئله جهان اسلام  است.

نظامیان رژیم صهیونیستی از روز جمعه 14 ژوئیه تا یکشنبه گذشته  به دستور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم درب های مسجد الاقصی را به روی بازدیدکنندگان و نمازگزاران فلسطینی بستند و بعد از بازگشایی آن نیز گیت‌هایی را برای بازرسی نمازگزاران در ورودی‌های این مسجد نصب کردند.

این اقدامات تعرضی رژیم صهیونیستی موجب خشم شدید فلسطینیان شد ؛ اعتراضی که نظامیان رژیم اشغالگر قدس آن را با گلوله پاسخ دادند. در این سرکوب خونین شماری از فلسطینی ها شهید و صد ها نفر زخمی شدند.

«ناصر ابوشریف» نماینده جنبش اسلامی فلسطین که به تهران سفر کرده است دیروز (یکشنبه) در دیدار با مقام های جمهوری اسلامی ایران گزارشی از وضعیت کنونی مسجد الاقصی و قدس شریف ارائه کرد.

بی تردید خطری که امروز متوجه جهان اسلام و بخصوص مسئله فلسطین است؛ غافل شدن از تهدید های رژیم صهیونیستی در منطقه است. این تهدید ها با غصب سرزمین فلسطین  و آواره شدن یک ملت ازسرزمین خود شروع شد. در پی این توطئه، گام دوم در قالب جریانی سازماندهی شده برای نسل کشی و نابودی ملت فلسطین برداشته شد. اکنون گام سوم، اجرای نقشه تخریب و نابودی مسجد الاقصی بعنوان قبله اول مسلمانان است. مجموعه این توطئه ها بیانگر این واقعیت است که اسراییل به مرکز طراحی اقدامات بی ثبات کننده و ناامنی و منبع اصلی تهدید در منطقه و جهان تبدیل شده است. این دلیل کافیست تا ضرورت و اهمیت توجه به مسئله فلسطین درک شود.

اعتراض فلسطینی ها با سرکوب نظامیان اشغالگر روبرو شد

 

جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده است مسئله فلسطین بعنوان مسئله نخست جهان اسلام حفظ شود. برگزاری همه ساله روز جهانی قدس و تلاش های مستمر ایران در نهادها و مجامع بین المللی برای رساندن پیام مظلومیت ملت فلسطین حاکی از این مسولیت پذیری است. 

«حضرت آیت الله خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی در فوریه 2017  طی سخنانی در آیین افتتاحیه  ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در تهران ، هدف فتنه‌ها و جنگهای داخلیِ تحمیلی در منطقه را کمرنگ‌شدن حمایت از آرمان مقدس آزادی قدس دانستند و  گفتند: «.. آنانی‌که رژیم صهیونیستی را در این منطقه به وجود آوردند تا از طریق تحمیل یک درگیری طولانی مدت، مانع از ثبات و استقرار و پیشرفت منطقه شوند، اینک نیز در پس فتنه‌های موجود قرار دارند.»

بی شک، توطئه انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، توسعه شهرک سازی‌ها و اشغال بیشتر اراضی فلسطینیان و منع پخش اذان در سرزمین‌های اشغالی و اکنون نیز تشدید اقدامات تعرضی با هدف محدود کردن ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی ؛ قطعات پازلی از طرح آمریکایی - صهیونیستی است. اما آنگونه که «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران خاطر نشان کرد ؛ تعلق قدس شریف و مسجدالاقصی به عنوان قبله اول مسلمانان به همه مسلمان جهان و ملت فلسطین ابدی است. 114/112

بیشتر بخوانید:

تلاش اسرائیل برای تشدید کنترل بر مسجدالاقصی+ ویدئو

اعمال محدودیت ورود فلسطینیان به مسجدالاقصی؛ خلاف قوانین بین المللی

هشدار گروه‌های فلسطینی به رژیم صهیونیستی در واکنش به ابقای دروازه‌های الکترونیکی در مسجدالاقصی

«روز خشم»؛ روز حمایت از مسجدالاقصی/ ویدئو

 

اعتراض فلسطینی ها با سرکوب نظامیان اشغالگر روبرو شد