دادگاه تجدید نظر رژیم آل خلیفه، روز دوشنبه حکم اعدام سه شهروند بحرینی را با اتهام واهی نقش داشتن در بمب‌گذاری روستایی نزدیک منامه در سال 2014 تائید کرد.

رژیم آل خلیفه ادعا کرده، یک افسر اماراتی در این بمب‌گذاری کشته شده است. 

رژیم آل خلیفه به کمک نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره و نظامیان دیگر کشورهای عربی که در بحرین مستقر شده اند، اعتراض های مردمی این کشور را سرکوب می کند.

بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال 2011 میلادی تا کنون شاهد موجی از اعتراض ها از سوی مردم آن کشور است که خواستار اصلاحات سیاسی هستند.

صدها انقلابی بحرینی از سال 2011 تاکنون به بهانه‌های مختلف از سوی دستگاه‌های امنیتی رژیم آل خلیفه دستگیر ومحاکمه شده‌اند. این اقدامات ضد حقوق بشری و سرکوب انقلابیون بحرینی انتقاد نهادهای بین المللی را به همراه داشته است. 

مسئولان بحرینی جهت ساکت کردن مخالفان همواره حذف فیزیکی آنان را در دستور کار خود قرار داده اند. مقامات بحرینی با اعدام مخالفان درصددند تا با ایجاد رعب و وحشت و تشدید فضای خفقان بقای حکومت خود را فراهم کنند.  

تداوم صدور احکام ظالمانه علیه فعالان سیاسی بحرینی در حالی است که گروه‌های مخالف بحرینی تاکید کرده اند که هم اکنون بیش از ده هزار معترض سیاسی در زندانهای رژیم حاکم بر بحرین به سر می برند که 150 نفز از آنها به حبس ابد محکوم شده اند.

گفتنی است که رژیم آل خلیفه با نقض گسترده حقوق بشر و سرکوب مطالبات بر حق مردم، بحرین را به زندان بزرگی تبدیل کرده است. رژیم آل خلیفه برای توقف اعتراضات مردمی در بحرین، شمار زیادی از فعالان سیاسی مخالف را بازداشت و با پرونده سازی به اعدام و یا زندانهای طولانی مدت محکوم کرده است.

در چنین فضایی رژیم آل خلیفه تحت پوشش عناوین مختلف درصدد تشدید سرکوب فعالان سیاسی در این کشور است. در این چارچوب رژیم آل خلیفه با دستاویز قرار دادن قانون موسوم به مبارزه با تروریسم در جهت ایجاد خفقان بیشتر و تشدید سیاست پلیسی در این کشور گام برداشته است.

رژیم بحرین با استناد به آنچه مطابق قانون مبارزه با تروریسم می خواند هرگونه تجمع اعتراضی را سرکوب، هر مخالفی را به بهانه حمایت از تروریسم بازداشت و برپایی محاکم نمایشی در باره  آنها  احکام سنگین از جمله اعدام صادر می کند.

به عقیده ناظران سیاسی قانون ضد تروریسم فراگیر و جدید بحرین به نقض بیش از پیش حقوق بشر می انجامد چرا که در آن تروریسم چنان تعریف نامحدودی دارد که هر گونه نافرمانی مدنی را نیز می تواند شامل شود.  گفتنی است که رژیم آل خلیفه با نقض گسترده حقوق بشر و سرکوب مطالبات بر حق مردم، بحرین را به مکانی برای نقض گسترده حقوق بشر تبدیل کرده است.

عملکرد آل خلیفه بیانگر آن است که رژیم آل خلیفه در روشهای مختلف سرکوب رتبه بالایی را کسب کرده است و این رژیم در عرصه جهانی به عنوان رژیمی مخوف و سرکوبگر شناخته می شود. در این زمینه سازمان های حقوق بشری بارها خاطر نشان کرده اند که کارنامه حقوق بشر رژیم بحرین یکی از سیاه‌ترین کارنامه های حقوق بشری در جهان است و این اقدامات ضد بشری جای تردیدی را در خصوص ماهیت خشونت گرا و استبدادی آل خلیفه برای جهانیان باقی نگذاشته است.