به گزارش خبرگزاری ایران پرس، این مادران بریتانیایی روز شنبه در تظاهرات ضد دولتی، ترک اجباری سالانه 54 هزار مادر را از محل کار به علت مادر بودن، فاجعهبار دانستند.
معترضان معتقدند، هزینههای بالای نگهداری از کودکان در مهدهای کودک سبب شده است بخش عمده درآمد مادران شاغل، صرف نگهداری از فرزندانشان در این مراکز شود.
هزاران نفر از مادران معترض در برابر ساختمان نخستوزیری بریتانیا با انتقاد از تداوم سیاست ریاضت اقتصادی دولت که به کاهش خدمات عمومی رایگان یا کم هزینه در این کشور منجر شده است، تداوم این روند را محکوم کردند و تخصیص کمک هزینه برای نگهداری از فرزندان را خواستار شدند.
مادران معترض از اینکه بریتانیا دومین کشور دارای گرانترین خدمات نگهداری از کودکان است، خشم خود را ابراز کردند.
مادران بریتانیایی در این تظاهرات پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «با مهارتهایمان استخدام و با مادر شدن اخراج شدیم.»
تظاهرات مشابهی نیز در دیگر شهرهای بریتانیا از جمله گلاسکو، بیرمنگام، منچستر و نوریچ برگزار شد.
نهادهای حامی حقوق مادران در بریتانیا گزارش دادند، در نظرسنجی از هزاران زوج مشخص شد 31 درصد آنان به علت مشکلات مالی و هزینههای زیاد نگهداری کودکان در مهدهای کودک تمایلی به فرزندآوری ندارند و 48 درصد از زنان باردار مجبورند برای از دست ندادن شغل خود پیش از پایان مرخصی زایمان به سر کار برگردند.
به گزارش این نهادها بیش از 60 درصد مادرانی که در 5 سال گذشته سقط جنین کردهاند، هزینههای بالای مراقبت از کودک را عاملی در تصمیم خود برای خاتمه بارداری میدانند و 43درصد از مادران به ترک شغل خود در نتیجه مستقیم هزینههای مراقبت از کودک فکر میکنند.
112
بیشتر بخوانید:
ذخیره گازی انگلیس تنها 9 روز دیگر کافی است