ترور مهمترین ابزار دشمنان انقلاب اسلامی بوده است و با بهکارگیری این روش تلاش داشتند مانع پیشرفت انقلاب مردمی قرن شوند.
ترور شخصیتهای مختلف سیاسی و مردم عادی در ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی توسط دشمنان این انقلاب به کار گرفته شده است.
در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، منافقین در سایه حمایتهای خارجی در ترور شخصیتهای مهم انقلابی در ایران نقش بازی کردند تا شاید به زعم خود انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی تاثیرگذار در بین ملتهای آزادیخواه را در مسیر اهداف تعالی خود با مشکل رو به رو کنند.
در همین چارچوب، هشتم شهریور سال 1360 دو شخصیت مهم دولتی که در راس امور اجرایی برای پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی بودند هدف گروهک منفور و تروریستی منافقین قرار گرفتند.
«محمدعلی رجایی» رئیس جمهوری و «محمدجواد باهنر» نخست وزیر ایران هشتم شهریور سال 1360 در انفجار تروریستی دفتر نخست وزیری به دست عناصر گروهک تروریستی منافقین به شهادت رسیدند.
شهید باهنر و شهید رجایی در دوران حساس انقلاب اسلامی ایران نقش مهمی در برابر توطئههای داخلی و خارجی داشتند و تلاش فراوانی برای پیشبرد اهداف والای انقلابی و ارزشی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دادند.
هدف قرار گرفتن راس هرم قدرت در انقلاب اسلامی، هدفی جز نابودی این انقلاب نداشت، اما مردم ایران در چهار دهه گذشته ثابت کردند ترور آنان را به عقب بازنخواهد گرداند و امروز با همکاری مجموعه دولتی و دیگر نهادها و همراهی مثالزدنی مردم، انقلاب اسلامی در اوج اقتدار و شکوفایی قرار دارد.
حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در پی شهید شدن رجایی و باهنر به دست عناصر گروهک تروریستی منافقین فرمودند:
"ملتی که قیام کرده است مقابل همه قدرتهای عالم؛ ملتی که برای اسلام قیام کرده است؛ برای خدا قیام کرده است؛ برای پیشرفت احکام قیام کرده است؛ این ملت را با ترور نمیشود عقب راند."
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در توصیف شهیدان رجایی و باهنر تاکید کردند:
"با اینکه دوران مسوولیت این دو بزرگوار، بسیار کوتاه بود و نمیتوان قضاوتی درباره عملکرد اجرایی آنان داشت، اما همواره از این دو شهید عزیز به نیکی و با تجلیل یاد میشود که علت آن، روحیات شخصیتی و مدیریتی آنان، همچون «انقلابی، مؤمن و صادق بودن» است."
با شهادت رئیس جمهوری و نخست وزیر وقت ایران، هفته منتهی به سالروز شهادت آنان، دوم تا هشتم شهریور در تقویم جمهوری اسلامی ایران «هفته دولت» نامگذاری شده است.
در این هفته، علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره این دو شهید والا مقام، عملکرد دولت برای مردم تشریح و برنامههای آتی تشریح میشود.
مهمترین مواردی که در هفته دولت مورد توجه قرار میگیرد عملکرد اقتصادی دولت است.
«حسن روحانی»، رئیس جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه هفته گذشته، با گرامیداشت یاد شهیدان دولت و به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و فداکاریها و خدمات آنان، هفته دولت را فرصتی بزرگ برای گزارش خدمات دستگاههای اجرایی به مردم و افزایش سرمایه اجتماعی دانست.
اشتغال و رفع بیکاری جوانان، مهمترین دغدغه دولت
نهادهای مختلف دولتی در هفته دولت، طرحهای مختلف اقتصادی خود را رونمایی و تشریح میکنند.
مهمترین دغدغه دولت در این سالها، بحث اشتغال و رفع بیکاری جوانان بوده است.
انقلاب اسلامی ایران علاوه بر عرصه سیاسی در عرصه اقتصادی هم هدف توطئه دشمنان بوده است. تحریم و فشار اقتصادی همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همراه این انقلاب بوده است.
تلاش و کوشش فراوان و توجه به ظرفیتهای داخلی، ایران را از گذرگاههای سخت اقتصادی عبور داده اشت. حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی برای توسعه اقتصادی ایران و تقویت بنیه آن، سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» را به دولت ابلاغ کردند.
اهمیت اقتصاد مقاومتی همواره مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است. در همین چارچوب، دیداری که رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت دوازدهم دیروز (شنبه) با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتند، باردیگر مساله اقتصادی مورد تاکید ایشان قرار گرفت.
رهبر انقلاب: اقتصاد اولویت واقعی ایران است
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای هیات دولت به مناسبت هفته دولت، «اقتصاد» را اولویت واقعی ایران خواندند و با تأکید بر تلاش بیوقفه مسوولان برای حل مشکلات معیشتی مردم از جمله بیکاری جوانان گفتند، اقتصاد باید اولویت همه اعضا و بخشهای دولت باشد.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر ضرورت تغییر جهتگیری اقتصادی ایران از «اقتصاد رانتی و نفتی» به «اقتصاد مولد و مردمی» افزودند، باید اقتصاد را از نفت خلاص کنیم و این هدف مهم با توجه به امکانات، ظرفیتها و نیروی انسانی ایران تحققپذیر است، همانگونه که برخی کشورهای بدون نفت، این کار را کردهاند.
جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف اقتصادی ظرفیت خوب تولیدی با محوریت مردم دارد.
توجه به این اصل مهم و دوری از اقتصاد نفتی، امنیت اقتصادی ایران را دوچندان خواهد کرد. در کنار این موضوع مهم، مساله اصلی داخلی یعنی بیکاری و اشتغال هم با توجه به اصل اقتصاد مولد و مردمی قابل حل است.
در همین چارچوب، «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار اعضای هیات دولت دوازدهم با مقام معظم رهبری در گزارشی از اقدامات دولت یازدهم و برنامهها و اهداف دولت دوازدهم اظهار کرد، دولت به مردم ایران قول دادهاست تا فقر مطلق را تا چهار سال آینده ریشهکن کند.
حل مشکل بیکاری جوانان، هدف نخست دولت دوازدهم
هدف نخست دولت دوازدهم در ایران حل مشکل بیکاری جوانان اعلام شده و در این زمینه برنامهریزی شده است تا در چهار سال آینده سالانه بیش از ۹۰۰ هزار شغل ایجاد شود.
بالندگی در چرخه تولید به معنای واقعی به منزله ایجاد اشتغال است.
به طور کلی «نوسازی و بازسازی صنایع»، «تحول در اقتصاد دانشبنیان» و «اتکاء به درآمدهای غیرنفتی» سه اصل مهم و حیاتی برای تقویت بنیه اقتصادی ایران است تا در برابر توطئههای اقتصادی دشمنان ایران و تکانههای جهانی مصون باشد.
«اقتدار اقتصادی» امروز جز مولفههای قدرت است و دیگر مانند گذشته، قدرت کشوری فقط در توان نظامی محدود نمیشود.
علیکرمی
116/110
بیشتر بخوانید:
ایران در حال گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانشبنیان/تحلیل
موشن گرافی: اقتصاد مقاومتی؛ تقویت اقتصاد ملی
روحانی :اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مقتدر است