شرکت ملی نفت ایران، شرکت سفره گس Sofregaz فرانسه و شرکت صنعت سازه ثمین ایران روز چهارشنبه در تهران، قرارداد بازیافت و مصرف گاز فلر(مشعل) را در پارس جنوبی امضا کردند.

به گزارش ایران پرس، مدت اجرای قرارداد بازیافت و مصرف گاز فلر (مشعل) که هزینه اجرای آن، 42 میلیون یورو است، 30 ماه در نظر گرفته شده که 24 ماه مربوط به اجرای پروژه و 6 ماه نیزمرحله تحویل به کارفرما است.

مطالعات این پروژه را تیم مهندسی و برنامه ریزی طرح جامع توسعه پایدار پارس جنوبی و با استفاده از اطلاعات میدانی از منطقه و پالایشگاه فازهای 2 و 3 انجام داده است.

قرار است در صورت موفقیت آمیز بودن این طرح از تجربه به دست آمده برای جمع آوری گازهای مشعل ها در اهواز و همچنین مجهز کردن سایر پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی به این فناوری استفاده شود.

شرکت سفره گس فرانسه در زمینه طراحی ساخت و انتقال فناوری مشارکت می‌کند.

گاز مشعل 12 پالایشگاه پارس جنوبی با 500میلیون دلار جمع می شود

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه 500 میلیون دلار برای جمع‌آوری گاز مشعل های 12 پالایشگاه پارس جنوبی هزینه خواهد شد گفت، شرکت های بین المللی در پسابرجام همکاری با ایران را در زمینه کاهش آلاینده ها و انتقال فناوری آغاز کردند.

«محمد مشکین فام» در مراسم امضای پروژه بازیافت و مصرف گاز مشعل پالایشگاه های 2 و 3 پارس جنوبی که با شرکت سفره گس فرانسه امضا شد، گفت، کاهش آلاینده‌های صنعتی در بیشتر اسناد بالادستی مورد اشاره قرار گرفته و از دغدغه های جدی مسئولان نظام است.

وی افزود، پس از برجام حرکت خوبی در وزارت نفت در این زمینه انجام شده که این قرارداد نیز نتیجه این تلاش‌ها بوده است.

مشکین‌فام ادامه داد، در همه پالایشگاه‌های 13 گانه پارس جنوبی نیز کاهش فلرینگ (سوزانده شدن گازهای مشعل) اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه 75 درصد آلاینده های دنیا را 10 کشور تولید می کنند، گفت، ایران در این زمینه رتبه سوم جهان و رتبه اول خاورمیانه را در اختیار دارد.

وی یادآور شد، با توجه به شرایط تحریم و همکاری نکردن شرکت های بین المللی، برای تعمیرات و اجرای پروژه‌ها دچار مشکل بودیم اما پس از برجام این مشکلات در حال رفع شدن است.

مشکین فام خاطرنشان کرد، تاکنون 70 میلیارد دلار در شرکت نفت و گاز پارس برای اجرای پروژه‌های مختلف هزینه شده است که تا 90 میلیارد دلار نیز افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس تاکید کرد، برای 12 پالایشگاه دیگر پارس جنوبی نیز 500 میلیون دلار سرمایه گذاری می شود تا بحث مشکلات در منطقه عسلویه حل شود.

مشکین فام افزود، در 2 سال اخیر با توجه به اینکه شرکت های بین المللی پس از برجام همکاری خود را آغاز کردند ما در حال استفاده از فناوری‌های جدید هستیم.

95 درصد از گاز فلر پالایشگاه پارس جنوبی بازیافت می شود

مدیرعامل شرکت سفره گس فرانسه می گوید، 95 درصد از گاز فلر (مشعل) پالایشگاه دوم پارس جنوبی با استفاده از فناوری های جدید، بازیافت می شود.

« یان اوبری لوکمت» روز چهارشنبه در مراسم امضای قرارداد پروژه بازیافت و مصرف گاز در پالایشگاه دوم پارس جنوبی به همکاری سه ساله این شرکت با شرکت‌های ایرانی اشاره کرد و گفت، همکاری های 2 طرف سازنده و ثمربخش بوده است.

مدیرعامل شرکت سفره گس فرانسه اضافه کرد، اجرای این پروژه علاوه بر سودآوری اقتصادی قابل توجه، دارای مزیت های زیست محیطی نیز است.

وی تاکید کرد، در این طرح از فناوری های روز دنیا استفاده خواهد شد و بر این اساس 95 درصد گاز فلر پالایشگاه ها بازیافت می شود.

مدیرعامل شرکت سفره گس فرانسه با بیان اینکه از فناوری های روز دنیا در این پروژه استفاده خواهیم کرد، گفت، فرانسوی ها در دوران تحریم نیز به همکاری با ایران ادامه دادند.116/111

بیشتر بخوانید:

افزایش 18 درصدی صادرات میعانات گازی از پارس جنوبی

تعمیر، طراحی و ساخت قطعات صنعت گاز در فاز دوازدهم پارس جنوبی/ویدئو

اینفوگرافی: اهمیت قرارداد فاز 11 پارس جنوبی