ملت ایران طی چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها شاهد رفتارهای خصمانه آمریکا بوده است.
این خصومت ورزی ها شامل طیف وسیعی از حمایت ازصدام طی 8 جنگ تحمیلی تا حمایت از گروه تروریستی منافقین و اقدام به کودتا در ایران بوده است. واقعیت آن است که دشمنی های امریکا علیه ایران هیچگاه متوقف نشده است.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتی در آستانه 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان سراسر کشور، با اشاره به استمرار خصومت عمیق امریکا با ملت ایران از کودتای 1332 تاکنون تأکید کردند: امریکای گرگصفت البته ضعیفتر اما وحشیتر و وقیحتر شده است و در مقابل، جمهوری اسلامی ایران با دفاع مقتدرانه و منع مستدل مذاکره، راه نفوذ و ورود مجدد امریکا به کشور را سد کرده است.
رهبر انقلاب با اشاره به اینکه برخی از جمله امریکاییها در تلاشند با تحریف تاریخ، آغاز خصومت امریکا با ایران را به تسخیر لانه جاسوسی ربط دهند، خاطرنشان کردند: امریکاییها از ابتدای روابط با ایران، با طرح های به ظاهر دوستانه، باطناً با ملت ایران دشمنی می کردند که این دشمنی با کودتای 28 مرداد علنی شد و این مقطع آغاز خصومت علنی امریکا با ایران است.
حضرت آیت الله خامنه ای با بیان این واقعیت که امریکا از آن روز تا امروز هیچ تغییری نکرده است، گفتند: همان شرارت، همان گرگ صفتی، همان تلاش برای ایجاد دیکتاتوری بین المللی و همان سلطه طلبیِ بی حد، امروز نیز در امریکا وجود دارد البته با وحشی گری و وقاحت بیشتر.
رهبر انقلاب با یادآوری برخی اقدامات امریکاییها در 41 سال گذشته از جمله تهدید، کودتا، تحریم، تحریک قومیتها، تجزیه طلبی، آشوب طلبی، محاصره اقتصادی، نفوذ و روشهای دیگر تأکید کردند: آنها در این مدت هرچه بلد بودند و می توانستند علیه نهادهای برخاسته از انقلاب بهویژه اصل جمهوری اسلامی توطئه و اقدام کردند.
رهبر انقلاب مذاکره با امریکا را حقیقتاً بی نتیجه برشمردند و تأکید کردند: برخی که مذاکره با امریکا را حلّال مشکلات می دانند، صددرصد اشتباه می کنند و هیچ نتیجه ای از گفتگو با امریکایی ها حاصل نخواهد شد، چرا که آنها یقیناً و قطعاً هیچ امتیازی نخواهند داد.
ایشان در همین زمینه این واقعیت را یادآوری کردند که طرف مقابل، نشستن مقامات ایرانی پشت میز مذاکره را به معنای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی می داند و از اصرار بر مذاکره این هدف را دارد که به جهانیان بگوید فشار حداکثری و تحریم ها سرانجام نتیجه داد و ایرانی ها به زانو درآمدند.
آمریکاییها که برای مذاکره با سران کشورها بر سر آنها منت می گذارند، سالهاست برای گفتگو با مقامات ایران اصرار می کنند اما جمهوری اسلامی امتناع می کند که تحمل این مسئله برای دشمنان ملت خیلی سخت است، زیرا به جهانیان ثابت می کند در دنیا حکومتی وجود دارد که قدرت غاصبانه و دیکتاتوری بین المللی امریکا را قبول ندارد و زیر بار حرف زور نمی رود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه امریکاییها به دنبال بازگرداندن ایران به شرایط پیش از انقلاب هستند، تأکید کردند: انقلاب اسلامی محکم تر از این حرف ها است و اراده پولادین و عزم راسخ جمهوری اسلامی هیچگاه اجازه نخواهد داد که امریکا با چنین ترفندهایی بار دیگر به ایران بازگردد.
در تمام این سال ها تهدید، کودتا، تحریم، تحریک قومیتها، تجزیه طلبی، آشوب طلبی، محاصره اقتصادی، نفوذ و روشهای دیگر از توطئه های تمام نشدنی امریکاست.
امریکا چند ماه بعد از امضای برجام 2 میلیارد دلار از پولهای ایران سپرده نزد بانکهای امریکایی را مصادره کرد و لیست تحریم های ایران را به بهانه مسایل موشکی بزرگتر و بروز رسانی کرد.
امروز باید این سوال کلیدی مطرح شود که چه شده است در شرایطی که دولت ایران بنا را بر تفاهم گذاشت و بیش از دو سال با آمریکاییها زیر خیمه 1+5 مذاکره کرده، چرا آنها به این اجماع رسیدند که برجام بد ترین توافق تاریخ امریکاست.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب، رژیم بسیار شرور امریکا را به تعبیر حقیقتاً درست امام راحل بارها «شیطان بزرگ» و «شیطان اکبر» خواندهاند و این نکته را یاد آور میشوند که: نظام امریکا، کارگزار شبکه خطرناک و خبیث صهیونیزم بین الملل، دشمن ملتهای مستقل و عامل اغلب جنگها در منطقه و جهان است و مانند زالو درصدد مکیدن دار و ندار ملتهاست.
ایشان در بیاناتی در دیدار صدها نفر از نخبگان جوان و استعداد های برتر علمی،/26 مهرماه 96 /ضمن تبیین اهداف امریکا از خصومت ورزی با ایران با اشاره به قطع کامل وابستگی ایران به امریکا خاطرنشان کردند: "دشمن با رصد تحولات و فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران، از تبدیل ایران از «کشوری عقب افتاده و وابسته» به کشوری «اثرگذار، متنفذ و برخوردار از اقتدار روزافزون سیاسی، دفاعی و علمی»، کاملاً عصبانی و بهشدت نگران است."
رهبر معظم انقلاب دشمنی رژیم امریکا با ملت ایران را از همان روزهای اول پیروزی انقلاب یادآور شدند و افزودند: "..آن روزها نه مسئله انرژی هسته ای مطرح بود و نه موشک و نفوذ منطقه ای، اما امریکایی ها فهمیده بودند که با پیروزی انقلاب، ایران را بهعنوان کشوری «زیردست، مطیع و بسیار پرمنفعت» از دست داده اند."
علت اصلی دشمنی امریکا با ایران را می بایست در همین روندها و شکست های یکی پس از دیگری دانست که نقشه های امریکا در منطقه از جمله در سوریه، لبنان و عراق را خنثی کرده است.
دولتمردان امریکا اما سرانجام ناگزیرند واقعیت پیروزی ملت ایران را بپذیرند .چرا این بار نیز درباره ایران دچار اشتباه محاسباتی شده اند.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی درسخنانی در دیدار هزاران نفر از پرستاران سراسر ایران، با اشاره به حمله آمریکا به حشدالشعبی موج تنفر از آمریکا در منطقه بهویژه در عراق را واکنش طبیعی مردم نسبت به جنایتهای آمریکا دانستند.
ایشان با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری آمریکا در مقصر دانستن ایران به عنوان عامل اصلی قضایای عراق و تهدید ملت ایران، تأکید کردند:
همه بدانند جمهوری اسلامی بهدنبال جنگ نیست اما با هرکس که منافع، مصالح، عزت، عظمت و پیشرفت ملت ایران را تهدید کند، بدون ملاحظه مقابله و ضربه سختی به او وارد خواهد کرد.
ایران در زمانی که اوباما مشت آهنین آمریکا را به تعبیر رهبرمعظم انقلاب، در دستکش مخملی پنهان کرده بود و از تغییر سخن می گفت، از شنیدن این الفاظ ، ذوق زده نشد که امروز از تهدید ها و لفاظی های ترامپ دچار هراس شود.
آنگونه که رهبر معظم انقلاب خاطر نشان کردهاند؛ چنین محاسباتی تنها می تواند نتیجه یک «عقب افتادگی ذهنی» باشد که تصور کند می تواند ایران را بهانه ای برای رسیدن به اهداف خود قرار دهد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیناتی دیدار جمعی از خانوادههای شهدای مدافع حرم و شهدای مرزبان، گفتند: «دولتمردان آمریکایی از ابتدای پیروزی انقلاب همواره به دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی بودهاند اما نخواهند توانست به ملت ایران سیلی بزنند بلکه این ملت است که به آنها سیلی خواهد زد.»
«گزافهگوییهای رئیسجمهور آمریکا موضوع جدیدی نیست زیرا نظام اسلامی از ابتدا با توطئههای گوناگونی مواجه بوده است اما بدخواهان ملت ایران هیچ غلطی نتوانستهاند بکنند.آن زمانی که نظام اسلامی یک نهال تازهروییده و نحیف بود، نتوانستند به آن آسیبی برسانند، چه برسد به اکنون که این نظام به یک درخت تناور تبدیل شده است.» 118
نویسنده: جمشید امین زاده