بیژن نجفی-اظهارات مقامات سیاسی و مواضع ضد فلسطینی خاخام های رژیم صهیونیستی در پی وقوع مشکوک آتش سوزی های گسترده در بخشهایی از فلسطین اشغالی که دامنه آن به مناطق کوهستانی بیت المقدس نیز کشیده شده است، بیانگر بهره برداری های سیاسی مقامات اسراییل از این موضوع در مسیر سرکوب و کشتار بیشتر فلسطینی ها است.

 در حالیکه علت آتش سوزی گسترده در فلسطین اشغالی هنوز مشخص نشده است مقامات اسرائیلی در همان ساعات اولیه با جوسازی در خصوص عمدی بودن آتش سوزی، فلسطینیان را عامل این رویداد معرفی کردند.

 در این زمینه یک خاخام صهیونیست نیز با این ادعا که فلسطینیان عامل آتش سوزی در مناطق صهیونیست نشین هستند، خواستار کشتار فلسطینیان شد.  "اسماعیل الیاهو" خاخام نژادپرست صهیونیست روز جمعه اعلام کرد، سوزاندن فلسطینیان یک فریضه و واجب است و در صورت اقتضای امر، باید به روی فلسطینی ها آتش گشود.  

 این خاخام صهیونیست تاکید کرد: اگر نیروهای اسرائیلی به عاملان آتش سوزی  (که  به  ادعای وی فلسطینی ها هستند،)  شلیک می کردند، به هیچ عنوان آتش سوزی در شهر حیفا و دیگر مناطق روی نمی داد.

آتش سوزی‌های بزرگی که از چند روز پیش درمناطق فلسطین اشغالی آغاز شده است دامنه اش به مناطق کوهستانی بیت المقدس کشیده شده است. در حالی که رژیم صهیونیستی از اطفای آتش‌سوزی گسترده در مرکز و شمال اراضیِ اشغالی فلسطین عاجز مانده، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، این حادثه را اقدامی عمدی از سوی  فلسطینیان دانسته است.  

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی نیز رسماً این آتش سوزی‌ها را "عمدی" توصیف کرده و از دستگیری چند جوان فلسطینی در این رابطه خبر داده است. اتهامات اسرائیل علیه فلسطینی در خصوص آتش سوزی در فلسطین اشغالی در حالی است که فلسطینیان هیچگاه از چنین روشهایی برای مبارزه با رژیم صهیونیستی استفاده نمی کنند و روشهای مبارزاتی آنان در قالب انتفاضه و در صحنه عملیاتی صورت می گیرد.

این درحالی است که این صهیونیست ها هستند که معمولا از چنین روشهایی نظیر به آتش کشیدن مناطق و یا اماکن مختلف در مسیر اهداف خود استفاده می کنند. در این زمینه اقدام صهیونیست ها در به آتش کشیدن مسجد الاقصی در سال 1969 همچنان در اذهان باقی است.

این در شرایطی است که آنچه  احتمالات را در خصوص امکان دست داشتن خود صهیونیست ها در این حادثه افزایش می دهد، اظهارات  برخی مقام های اسراییل  پیش از آغاز آتش سوزی در منطقه حیفاست که در باره  احتمال  وقوع حادثه ای دراین منطقه  و به خطر افتادن کارخانه های شیمیایی واقع در آن هشدار داده بودند . 

این پیش آگهی ها  این احتمال را تقویت کرده است که آتش سوزی در بخشهایی از فلسطین اشغالی سناریویی از قبل طراحی شده از جانب رژیم صهیونیستی باشد. نکته قابل تامل در این میان اظهارات منتسب به  برخی از گروههای مشکوک تروریستی وابسته به القاعده است که به نظر می رسد انها هم در این فضاسازی  در صدد بهره برداری تبلیغاتی از این حادثه جهت ضد صهیونیستی نشان دادن خود هستند.

در این چارچوب یک گروه وابسته به القاعده موسوم به "بیشۀ شیران مجاهد در فلسطین "  مسئولیت آتش سوزی در بخشهایی از فلسطین اشغالی را بر عهده گرفته است. این مواضع نمایشی از سوی گروه های تروریستی تکفیری -صهیونیستی  درحالیست که ارتباط نزدیک آن ها با اسراییل  به وِیژه در بحران سوریه به قدری آشکار است که گروه های تروریستی با چنین ادعاهایی  نمی توانند بر آن سرپوش گذاشته و افکار عمومی را از  واقعیت ها منحرف کنند.