پنتاگون بامداد پنجشنبه دراطلاعیهای اعلام کرد که «سوزان اسکالیر» مسئول برگزاری کمیسیونهای نظامی با خالد شیخ محمد، ولید محمد بن صالح مبارک بن عتش و مصطفی احمد آدم هوساوی سه متهم پرونده ۱۱ سپتامبر به توافقی پیش از محاکمه رسیده است. بنا بر اعلام پنتاگون، مفاد و شروط ویژه این توافق فعلا در اختیار عموم قرار نخواهد گرفت.
درهمین حال، نیویورک تایمز چهارشنبه شب به نقل از مقامهای ناشناس پنتاگون گزارش داد، آرون روگ دادستان ارشد کمیسیونهای نظامی آمریکا در نامهای به خانوادههای قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر اعلام کرد: این سه نفر توافق کردند که در ازای حذف مجازات احتمالی اعدام به همه اتهامات خود از جمله قتل ۲ هزار و ۹۷۶ نفری که در شکوائیه علیه آنها آمده است، اعتراف کنند.
هر سه نفر از سال ۲۰۰۳ در بازداشت هستند و سالهاست که در زندانی در پایگاه نظامی آمریکا در خلیج گوانتامامو در کوبا محبوس هستند.
هفته پیش همزمان با سفر نتانیاهو به امریکا برای دیدار با ترامپ و سخنرانی در کنگره امریکا فیلمی جدید از حملات 11 سپتامبر در شبکه های اجتماعی منتشر شد که زاویه ای جدیدی از این حملات و فروریختن برج های دو قلوی تجارت جهانی نیویورک را نشان می داد که انتشار این فیلم نیز بعد از 23 سال معنادار ،قابل تامل و سوال برانگیزبود.
شاید در ظاهر چنین به نظر برسد که اعلام این توافق در پاسخ به مطالبات خانواده های قربانیان حملات 11 سپتامبر صورت گرفته است که در انتظار این محاکمه هستند اما شواهد موجود حاکی از این است که یاداوری و بازخوانی حملات 11 سپتامبر در پاسخ به نیازهای رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو صورت گرفته است که خود از عوامل و متهمان اصلی حملات 11 سپتامبراست.
نتانیاهو چهارشنبه هفته قبل در جریان سفر به واشنگتن و ایراد سخنرانی در کنگره آمریکا که بارها مورد تشویق نمایندگان این کشور به خصوص جمهوری خواهان قرار گرفت،عملیات طوفان الاقصی در تاریخ هفتم اکتبر را با حادثه ۱۱ سپتامبر تشبیه کرد و مدعی شد: «حمله ۷ اکتبر مشابه ۱۱ سپتامبر است که شدت آن ۲۰ برابر شده است.»
پیش از این درست بلافاصله با عملیات طوفان الاقصی سفیر رژیم اسرائیل در سازمان ملل در پی غافلگیری و وحشت این رژیم از عملیات طوفان الاقصی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین، این عملیات را ۱۱ سپتامبر تل آویو دانست.
هدف محافل صهیونیستی از این شبیه سازی که متاسفانه با همراهی رسانه های غربی و امریکایی نیز همراه بود این است که در وهله اول جنبه غافلگیر کنننده ماجرا را بزرگنمایی نمایند و در وهله دوم مقاومت فلسطین را معادل گروه تروریستی القاعده معرفی نمایند وبا زدن برچسب تروریستی به مقاومت مشروع فلسطینی ها، به جنایت های بیشتراین رژیم و حملات کور آن علیه غیرنظامیان مشروعیت بدهند و افکار عمومی غرب را از توجه به تلفات بالای زنان و کودکان در غزه منحرف کند.
براین اساس مشخص می شود که دولت راستگرای نتانیاهو از همان ابتدا برای توجیه جنایات ارتکابی خود در غزه و همچنین جلب کمک های امریکا روی بازخوانی حملات 11 سپتامبر حساب باز کرده کما اینکه رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو خود از متهمان اصلی حملات 11 سپتامبر است.
کمتر از دو ماه پیش از حمله هواپیماهای «کامیکازی» به برجهای دوقلو، لری سیلوراشتاین، رئیس سابق جامعه متحد یهودیان نیویورک مجموعه مرکز تجارت جهانی را از سازمان بنادر خریداری کرد. او روابط نزدیکی با دو تن از حامیان اصلی حزب لیکود یعنی آریل شارون و بنیامین نتانیاهو داشت. درواقع پیش از 11 سپتامبر، سیلوراشتاین و نتانیاهو بعدازظهر هر یکشنبه تلفنی با هم صحبت میکردند. نتانیاهو بازیگر کلیدی این سناریو بود زیرا او اساسا کسی بود که اصطلاح «جنگ علیه تروریسم» را ابداع کرد؛ اصطلاحی که اکنون کلیدواژه رسمی جنگهای بیپایان است که اسرائیل به همه آنها دامن زده است.
یک شرکت امنیتی خصوصی به نام ICTS قراردادی را برای تحت پوشش قرار دادن پایانههای مورد نظر برای ربودن هواپیماها امضا کرده بود. این شرکت، یک شرکت اسرائیلی است و بسیاری از اعضای آن از اعضای سابق نیروی دفاعی اسرائیل بودند. به این ترتیب تنها یک نهاد بود که میتوانست صبح 11 سپتامبر به تمام فرودگاههای حیاتی مخفیانه دسترسی داشته باشد و آن یک شرکت اسرائیلی بود.
حملات 11 سپتامبر در زمانی روی داد که از یک سال پیش از آن انتفاضه مسجد الاقصی شروع شده بود وحتی دولت وقت امریکا در شرایطی قرار گرفته بود که برای اجرای طرح تشکیل دو دولت چراغ سبز نشان داده بود و قرار بود در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل مواضع خود را اعلام کند اما حملات 11 سپتامبر نه تنها مانع از این کار شد بلکه زمینه توسعه طلبی امریکا و اسرائیل در پوشش مبارزه با تروریسم را پدید آورد که به اشغال افغانستان و عراق از سوی امریکا انجامید.
اگرچه در سال 2003 مشخص بود که در پشت تحریک دولت بوش برای اشغال عراق به بهانه مقابله با سلاح های کشتار جمعی رژیم صهیونیستی قرار دارد اما همین چند روز پیش نیز در نهایت این رژیم به این مسئله اذعان کرد و یسرائیل کاتس وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه که خواهان ارسال نیرو به غزه برای مقابله با جنایات این رژیم شده بود گفت: «رئیسجمهور اردوغان راه صدام را میرود و تهدید به حمله به اسرائیل میکند. باید به یاد داشته باشد که ماجرای صدام چگونه در عراق به پایان رسید.»
بر این اساس دور از انتظار نیست که روزی خود مسئولان صهیونیستی به نقش خود در حملات 11 سپتامبر اذعان کنند ضمن آن که به نظرمی رسد یکی ازعوامل تطویل محاکمه متهمان بازداشتی این حملات علیرغم اصرار خانواده های قربانیان پنهان نگه داشتن حوادث پشت پرده از جمله نقش صهیونیست ها است.
نویسنده: کاظم زاده