تهران-ایران پرس: معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان، در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین‌المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) دستاوردهای ایران در زمینه پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی را تشریح کرد.

چرا مهم است؟

این کنگره به عنوان یک پلتفرم بین‌المللی، فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه‌های پیشرفته پزشکی فراهم می‌آورد و نشان‌دهنده پیشرفت‌های قابل توجه ایران در حوزه‌های علمی و تحقیقاتی است.

زمینه خبر:

کنگره وانا با تمرکز بر موضوعات کلیدی مانند ژن‌درمانی، پزشکی نوین سرطان و هوش مصنوعی، به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در پزشکی بازساختی می‌پردازد و ایران را به عنوان یک بازیگر اصلی در این حوزه معرفی می‌کند.

او چه می گوید:

پروانه افشاریان گفت: پژوهشگران رویان در کنگره بین‌المللی اعراب حضور یافتند و در مورد درمان‌های نوین سرطان با تمرکز بر حفظ باروری و ژن‌درمانی سخنرانی ارائه کردند و همچنین برگزاری جلسه هم‌اندیشی با وزارت بهداشت عراق برای تدوین نقشه راه مدیریت درمان سرطان از دیگر همکاری‌ها بوده است.

نکات کلیدی:

  • ایران در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، رتبه ۱۲ جهانی و رتبه اول منطقه را کسب کرده است
  • حدود ۱۵ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در تولید محصولات پیشرفته پزشکی فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۳۰۰۰ مقاله و سند علمی مشترک با کشورهای مختلف به ثبت رسیده است
  • برگزاری ۲۳ دوره جشنواره بین‌المللی رویان و ۶ دوره جایزه دکتر کاظمی از دیگر دستاوردهاست

 

 

نگاه عمیق‌تر:

پیشرفت‌های ایران در زمینه پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی نه تنها به بهبود کیفیت درمان‌ها کمک می‌کند، بلکه  به عنوان یک الگو برای کشورهای دیگر در منطقه است. این کنگره فرصتی برای تقویت همکاری‌های بین‌المللی و تبادل تجربیات در زمینه‌های نوین پزشکی فراهم می‌آورد.

116