به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «علی بهادری جهرمی» در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: "عادت رژیم صهیونیستی و سایر تروریستهای دولتی در مواقع بحران، انجام اقدامات تروریستی در خارج از مرزهاست تا افکار عمومی را منحرف کرده و اجازه ندهند عمق مشکلات داخلی آنها روشن شود. اقدامات تروریستی بیپاسخ نخواهند ماند."
دو نفر از مستشاران نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله سحرگاه جمعه رژیم صهیونیستی به حومه دمشق، به شهادت رسیدند. با اینکه اقدامات ضدانسانی رژیم صهیونیستی در بمباران مراکز سوریه از سال ها پیش به ویژه با شروع بحران این کشور در سال 2011 ادامه داشته و همان اهداف تروریست ها را دنبال کرده است اما اکنون این رژیم از این حملات برای فرافکنی و پنهان کردن بحران های داخلی نیز استفاده می کند؛ در واقع کابینه بنیامین نتانیاهو با توجه به بنبستهای ایجادشده در مسیر پیشبرد سیاستهای داخلی و خارجی این رژیم، سعی می کند فضاسازی علیه ایران را تشدید و از هرگونه تغییر در سطح تحریم ها و همچنین بهبود روابط کشورهای منطقه با ایران جلوگیری کند.
بی تردید، شرایط کنونی یکی از بحرانی ترین دوران رژیم صهیونیستی محسوب می شود چرا که تشدید بحرانهای داخلی، افزایش قدرت و تثبیت موقعیت نیروهای مقاومت و همچنین تسری مبارزات فلسطینیها به مناطق کرانه باختری، شرایط را برای رژیم صهیونیستی سخت و به گفته برخی ناظران حتی این رژیم را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
البته رژیم صهیونیستی پیشتر نیز شاهد چالش های عدیده به ویژه در حوزه های سیاست داخلی، سیاست خارجی، مسائل اجتماعی و دغدغه های امنیتی بوده اما حجم بحران ها برای این رژیم پس از قدرت گیری مجدد نتانیاهو و متحدان افراطی وی، بیشتر شده است، به همین دلیل، این رژیم سعی می کند تا بحران موجود در سرزمین های اشغالی را به خارج مرزهای خود انتقال دهد که حملات اخیر به خاک سوریه نیز که همچون گذشته با سکوت و انفعال سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان همراه است، در همین راستا انجام می شود.
با وجود این، مقامات صهیونیست و حتی آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم اشغالگر قدس درباره پیامدهای اقدامات تروریستی این رژیم در منطقه نگرانند؛ روزنامه "یدیعوت آحارانوت" چاپ سرزمینهای اشغالی در این باره نوشته است : "هراس امنیتی و سیاسی دولت آمریکا این است که نتانیاهو دست به یک اقدام غیر موزون در موضوع فلسطین یا علیه ایران بزند تا بتواند از بحران داخلی فرار کند."
در این حال، باید در نظر داشت که جمهوری اسلامی ایران همواره تداوم حملات رژیم صهیونیستی ضد سوریه را نقض حاکمیت و تمامیت سرزمینی این کشور، نقض مقررات و قوانین بینالمللی و تداوم تقویت تروریسم دانسته و در عین حال تاکید کرده است، چنین اقدامات تروریستی بدون پاسخ نخواهد ماند؛ به عنوان مثال، پیشتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پی شرارتها و جنایات رژیم صهیونیستی، یک مرکز جاسوسی این رژیم را در کردستان عراق با موشک های قدرتمند و نقطه زن هدف قرار داد تا بار دیگر برای مقامات صهیونیست ثابت شود که هرگزنمی توانند بدون هزینه به تروریسم دولتی خود در منطقه ادامه دهند .
در همین ارتباط ، پایگاه خبری "العربی جدید" نوشته است : اساسا جهان باید مفهوم تروریسم را در نمونه و مثالِ اسرائیل بازتعریف کند. رویکرد جنگ دائمی و همیشگی اسرائیل نه تنها علیه فلسطینیها بلکه علیه کشورهای منطقه نظیر سوریه، لبنان و حتی ایران، موجب ناامنی منطقهای و نقض فاحش حقوق بین الملل میشود. جهان باید موضعی قاطع را علیه اسرائیل اتحاذ کند و توجیهاتِ بی پایه آن در اِعمال خشونت گسترده علیه فلسطینیها را زیر سوال ببرد. ما باید اسرائیل را دقیقا همان چیزی که هست خطاب کنیم: "مظهرِ تروریسم دولتی".»
/118
نویسنده : حسن عقیقی