به گزارش ایران پرس، جهانگیری افزود: دولتی که به مردم متکی است باید شفاف و مسئولیت پذیر باشد، برای چنین دولت خلاقیتی، نوآوری، شکوفایی؛ اقتصاد، توامندی مردم، بخش خصوصی و پاکدستی مردم مهم است.
وی تصریح کرد: ما در این 40 سال موفقیت های بزرگی داشتیم. مهمترین آن این است که نظام موفق شده علی رغم توطئه ها از تمامیت ارضی در جنگ 8 ساله دفاع کرد و یک وجب از خاک کشور از دست مان خارج نشد. نظام شرایطی بوجود آورده است که مردم به هویت ملی و دینی و ایرانی بودن خودشان افتخار می کنند.
وی تاکید کرد: در کنارش نواقصی هم داشتیم. در زمینه اقتصاد آنگونه که نیازمند شرایط کشور بوده و عزت مردم بوده است پیش نرفتیم. به همین علت از یک رشد اقتصادی پایدار برخوردار نبودیم. تورم 40 تا 50 درصد داشتیم تورم تک رقمی هم داشتیم. پایداری رشد اقتصادی یک کار مهمی است که باید هدفگذاری شود. در زمینه فرهنگ و اجتماعی هم آنچه نیاز کشور است عمل نکردیم.
در ادامه مجری از جهانگیری پرسید، فکر می کنید اشرافی گری و ثروت اندوزی چقدر به اعتماد مردم آسیب می زند و اگر در کابینه خودتان با فساد روبرو شوید چگونه برخورد می کنید خصوصا اگر در بین نزدیکانتان شاهد فساد باشید؟
جهانگیری در پاسخ به مجری گفت: پاکدستی جز مهمترین ویژگی های دولت است. مدیران پاکدست که به بیت المال دستبرد نزنند پیش نیاز انتخاب هر مدیری است. اینکه فساد در دستگاه دولتی کشف شود و مشخص شود که مدیری دست به بیت المال دست زده باید در اولین لحظه برخورد شود چه نزدیکان باشد چه غیر نزدیک فرقی ندارد به رئیس جمهور هیچ کسی نزدیکتر از منصوبانش نیست. با منصوبان رئیس جمهور اگر دچار فساد شوند باید سریعا برخورد شود. قوه قضاییه هم مستقل است هم باید جدی و دقیق برخورد کند.
اسحاق جهانگیری کاندیدای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، در توضیح برنامههایش برای حمایت از محرومان، گفت: محرومان واژهای بود که از ابتدای انقلاب به صورت جدی به عنوان مستعضفین مطرح شد و از آرمان های نظام بود و برهمین اساس امام جهاد سازندگی را ایجاد کرد، در آن مقطع کسانی که به جهاد رفتند، میخواستند این آرمان نظام را محقق کنند. کارهای بزرگی هم در این 40 سال انجام شده است و وقتی کارنامه ایران را در خدمات رسانی به مناطق محروم نگاه میکنیم قابل توجه است، رهبری هم در سخنرانی نوروز اشاره کردند که در بعضی از نقاط 60 درصد و بیشتر در این رابطه رشد داشته ایم.
وی افزود: الان برخی از مناطق که روزگاری جاده نداشتند آب و برق دارند، ممکن است نیازهایی که امروز طلب میکنند با 20 سال گذشته متفاوت باشد و ما باید با توجه به نیازهای امروز کمک کنیم.
او همچنین در رابطه با فصل خطاب بودن قانون در دولتش، تأکید کرد: قانون فصل الخطاب است، جامعه ای که در آن قانون وجود نداشته باشد حتما هرج و مرج ایجاد می شود رئیس جمهور و مقامات ارشد باید سمبل قانون گرایی باشند، من فکر میکنم حتما حرف آخر را قانون میزند.
علاوه بر اسحاق جهانگیری، سید «مصطفی میرسلیم»، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، محمد باقر قالیباف و مصطفی هاشمی طبا در این دور از رقابت حضور دارند.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران همزمان با انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی، 29 اردیبهشت برگزار می شود.118
بیشتر بخوانید:
جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد+ ویدئو
جهانگیری خبر داد: آمادگی کامل دولت ایران برای برگزاری انتخابات
جهانگیری: سال درخشان اقتصادی را پشت سر گذاشتیم