به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، «علی اکبر ولایتی» رییس کنگره بین المللی جمعیت آسیایی و آفریقایی مایکوباکتریولوژی در ابتدای این کنگره با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تولید و توسعه علوم به ویژه در حوزه پزشکی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد عزم ملت بزرگ ایران برای دستیابی به خودکفایی و رشد و تعالی در همه عرصه ها به ویژه در زمینه توسعه علوم بوده ایم.
ولایتی افزود: امروز این مسیر روشن و دقیق ترسیم شده به وقوع پیوسته و بی تردید جمهوری اسلامی ایران در زمینه تولید علم و دستیابی به فناوری های نوین صاحب جایگاه مهم و بی نظیر در منطقه و جهان است.
وی با اشاره به اجرای سند چشم انداز توسعه کشور و ضرورت سرآمدی ایران در امور علمی و فناوری های نوین در سطح منطقه اظهار داشت: با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و ابلاغ این موارد، این فرایند و توسعه در زمینه های علمی و تکنولوژی سرعت بیشتر و افزون تری به خود گرفت.
علی اکبر ولایتی در ادامه تصریح کرد، از طرف مرکز آموزشی و پژوهشی درمانی سل و بیماری های ریوی بیمارستان مسیح دانشوری به عنوان مهم ترین مرکز ارائه کننده خدمات به بیماران ریوی و مبتلا به سل در سطح منطقه ای و بین المللی، اقدامی در سطح بین المللی شکل گرفت و نهایتا جمعیت آسیایی – آفریقایی مایکوباکتریولوژی در سال 1391 به ثبت رسید که پس از اولین کنگره در سال 1393، امروز شاهد برگزاری دومین کنگره با حضور حدود 120 نفر از متخصصان و اندیشمندان سراسر جهان در کنار متخصصان و صاحبنظران داخلی هستیم.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری و رئیس جمعیت آفریقایی و آسیایی مایکوباکتریولوژی هدف از برگزاری این کنگره را که در نوع خود بی نظیر است، توجه بیش از پیش به امر پژوهش در زمینه زیست شناسی، آسیب شناسی و روند توسعه عفونت های مختلف ناشی از مایکوباکتریا از جمله بیماری های سل در انسان و دام و عفونت های فرصت طلب غیر سلی در زمینه نقص ایمنی اعلام کرد.
در ادامه، «جمالی نژاد» شهردار اصفهان نیز در سخنانی ضمن خیر مقدم به میهمانان و تشریح برخی از مهمترین دستاوردها و پیشرفت های اصفهان، اظهار امیدواری کرد: با توجه به حضور شخصیت های برجسته بین المللی در این کنگره شاهد دستاوردهای ارزشمندی برای همکاری های بیشتر در جهت مبارزه با بیماری های عفونی و سل باشیم.
در این کنگره محققان از کشورهای مختلف با ارائه 150 مقاله دستاوردهای به دست آمده و برنامه ریزی برای اجرای پژوهش های مشترک را در امر مبارزه با عفونت های مایکوباکتریایی بررسی خواهند کرد.
این کنگره تا 10 بهمن ماه ادامه دارد.116/110
بیشتر بخوانید:
افزایش حجم صادرات محصولات پزشکی ایران/واگذاری تولید واکسن فلج اطفال کشورهای منطقه به ایران
وزیر بهداشت: پزشکان برجسته، مراکز مجهز و تجهیزات پیشرفته پزشکی ایران بی نظیر است