رئیس قوه قضائیه گفت: منافقین از بزرگ ترین گروه های تروریستی جهان بودند و مردم ما جنایت آنان را فراموش نخواهند کرد.

خبرگزاری صدا و سیما: آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضائی افزود: متاسفانه در اثر برخی شیطنت های رسانه های غربی، بحثی در کشور مطرح شده است و جریان مرموزی هم به فکر تطهیر منافقین و اقدامات خباثت آلود و جنایتکارانه آنها برآمدند.

وی با اشاره به اینکه منافقین از ابتدای انقلاب تا سال ها به خشونت آمیزترین، جنایتکارانه ترین و بدترین روش ها دست زدند و بزرگان، افراد متدین و ائمه جمعه ما را ترور کردند، گفت: بیش از 17 هزار ترور در کشور انجام دادند و حالا جریانی برای تطهیر و احیای نام آنها راه افتاده است. رئیس دستگاه قضا افزود: ما حدس می زنیم که برخی کشورهای غربی و همچنین آمریکایی ها با طرح این موضوعات در پی عملیاتی در کشور هستند و مقاله اخیر یکی از وزرای قبلی کشورهای عربی این امر را اثبات می کند.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: چقدر باید تاسف خورد، از کسانی که با پخش برخی فایل های صوتی به برخی رسانه های غربی مستمسکی دادند و به دنبال مطرح کردن دوباره این منافقین سیاهدل و جنایتکار هستند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه ملت این منافقین را می شناسد و جنایات آنها را از یاد نخواهند برد، افزود: اینها تطهیر شدنی نیستند، اما جریان مرموزی از ناحیه آمریکایی ها و اروپایی ها در پی برنامه هایی هستند.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: برخی هم در داخل به نحوی با این سیاست ها همگامی می کنند، اما جمهوری اسلامی ایران در باب امنیت و اقتدار خود با احدی مسامحه نمی کند و هر گونه تشویش اذهان عمومی را پیگیری و تعقیب خواهد کرد و قوه قضائیه هم در این باره با اقتدار عمل می کند.

 

این خبر تکمیل می شود...