به گزارش ایران پرس، سازمان حقوق کودکان موسوم به «کودکان را نجات دهید» در گزارشی در روزنامه «دی ولت» آلمان، اعلام کرد، کودکان و مادران آن ها در میانمار تحت خشونت های غیر قابل تصور، بیشترین رنج ها و آسیب ها را متحمل شده اند.
«هل تورنینگ اشمیدت» Helle Thorning-Schmidt رئیس سازمان کودکان را نجات دهید، بدترین قسمت خشونت علیه مسلمانان روهینگیا را خشونت سازمان یافته علیه زنان و دختر بچه ها اعلام کرد و گفت، تقریبا همه کودکان روهینگیایی از ماجراهای وحشتناکی سخن می گویند که شاهد آن بوده و آن را تجربه کرده اند.
بر اساس گزارش این سازمان حقوق کودکان، یک زن جوان گفت که به چشم خود دیده که چگونه یک نظامی میانماری بنزین را روی یک زن باردار ریخت و او را آتش زد.
این شاهد می گوید، یکی دیگر از نظامیان نیز کودکی را از مادرش جدا کرد و به آتش انداخت.
بر اساس این گزارش حدود 60 درصد آوارگان مسلمان روهینگیا که از میانمار به بنگلادش کوچ کرده اند، کودک هستند.
فرار موج دیگری از پناهجویان روهینگیا از میانمار
گروه دیگری از مسلمانان روهینگیا با اعمال خشونت های شدید ارتش میانمار از این کشور خارج شدند.
به دنبار اعمال خشونت ارتش میانمار علیه مسلمانان بی دفاع روهینگیا موج جدید خروج مسلمانان از این کشور به سوی بنگلادش آغاز شد.
گزارش ها حاکیست صدها نفر از مسلمانان روهینگیا برای نجات جان خود در مرز میانمار و بنگلادش تجمع کرده اند.
دیده بان حقوق بشر جدیدا با انتشار بیانیه ای از ثبت مستندات فراوانی از نسل کشی مسلمانان روهینگیا توسط ارتش میانمار پرده برداشته است، موضوعی که پیش از این 'آنگ سان سوچی' وزیر امور خارجه و مشاور ارشد دولت میانمار نیز تلویحا آن را تایید و پذیرفته بود.
روز گذشته «قاضی رضا الحق» رئیس کمیته ملی حقوق بشر بنگلادش با تاکید بر اینکه ارتش میانمار پیش از کشتار زنان و دختران روهینگیایی آنها را مورد آزار جنسی قرار داده سپس به قتل می رساندند مجازات فوری عاملان این جنایت را خواستار شده است.
دولت میانمار، مسلمانان روهینگیایی این کشور را مهاجران غیر قانونی می داند که از بنگلادش به این کشور آمده اند، اما سازمان ملل متحد این افراد را سرکوب شده ترین اقلیت مذهبی جهان می داند.
سرکوب گسترده مسلمانان روهینگیا در استان راخین در غرب میانمار توسط ارتش این کشور که از 25 اوت گذشته شروع شده است، تاکنون حدود شش هزار کشته و هشت هزار مجروح و حدود هشتصد هزار آواره برجای گذاشته است.
همچنین در این مدت حدود یک میلیون نفر از مسلمانان روهینگیا به دلیل افزایش خشونت ها به بنگلادش فرار کرده اند.
116/110
بیشتر بخوانید:
درخواست بنگلادش از جامعه جهانی برای فشار به دولت میانمار
توافق میانمار و بنگلادش برای رسیدگی به وضعیت مسلمانان روهینگیایی
مجمع عمومی سازمان ملل: خشونت ضدمسلمانان روهینگیا متوقف شود