تهران-ایران پرس: شرکت دانش بنیان ایرانی محصول هوش‌مصنوعی برای سیتم عامل اندروید گوشی موبایل و تبلت اختراع کرده است که برای اولین بار کاربر میتواند خدمات مورد نظر خود را با زبان فارسی از گوشی خود بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، محمد ابراهیم زاده مدیر عامل شرکت شیناسورن افراز با برند هولوروید از دستیار دیجیتال بومی جذابی به اسم شینا می‌گوید که برای اولین بار به زبان فارسی طراحی شده و قادر است تمام خدماتی که ما از موبایل می‌خواهیم را برای ما انجام دهد.

گرفتن تماس دادن پیام نشان دادن آدرس یا هوشیار کردن راننده در حین رانندگی و هر موضوع دیگری مثل تماس اضطراری از جمله خدمات شینا هولوروید بود که براهیم‌زاده در مصاحبه با خبرنگار ایران‌پرس به آن اشاره کرد.

به گفته ابراهیم‌زاده این دستیار مزیت رقابتی اش نسبت به شرکت‌های بزرگ دنیا این است که هیچ دستیاری به واسطه بحث تحریم‌ها زبان فارسی را در مدل‌های زبانی ارائه شده خود قرار نداده‌اند 

وی گفت: «ما به واسطه بحث جغرافیایی خودمان همیشه از این موضوع بی‌بهره بوده‌ایم شرکت هولوروید این اسیستنت شینا را که ارائه کرد با استقبال خوبی از سمت مردم روبرو شد و تقریباً طی یک ماه ۲۰ هزار نصب و بالای هشتاد درصد رضایتمندی داشتیم که این برای ورژن ابتدایی‌اش بود. در ورژن‌های بعدی هدف ما این است که از سری آیفون یا گوگل اسیستنت‌های دیگر هم برتری بگیرد.»

این مخترع جوان به مزیت‌های دیگر این سیستم نیز اشاره کرد که از آن جمله سهولت استفاده از این سیستم بود به این صورت که کاربر نیاز ندارد که خیلی این مراحل درخواستشان را طول بدهند و با کوچک‌ترین و سریع‌ترین حالت ممکن می‌تواند یک فراخوانی و یک دستور کوتاه چه برای پیام چه برای تماس چه برای موزیک برای اوقات شرعی و برای هر موضوع دیگری داشته باشید.

در ورژن ۰۷ هولوروید قابلیت‌هایی را گذاشته‌ شده که فعلاً در هیچ دستیاری در دنیا وجود ندارد و آن بحث خواندن پیام‌ها است به محض اینکه ارسال می‌شود یعنی افراد با توجه به این تکنولوژی می توانند گوشی‌هایشان را از جیبشان در نیاورند که احتمال سرقش بالا برود.

«شما با یک هندزفری خیلی ارزان خیلی ساده می‌توانید تمام قابلیت‌هایتان را از داخل از جیبتان که با هندزفری به گوشتان متصل است درخواست بکنید و تمام مواردی را که می‌خواهید برایتان انجام دهد»، این قابلیتی بود که علاوه بر خاصیت ضد سرقت کار را برای استفاده نابینایان از گوشی هایشان تسهیل می کرد.

در رابطه با استفاده دیگر کشورها از این نرم افزار هوشه مصنوعی نیز مخترع ایرانی به کشورهای فارسی زبان مثل افغانستان و تاجیکستان اشاره کرد چرا که این کشورها هم به زبان فارسی نمی‌توانستند از آن هوش مصنوعی معمول اندروید بهره ای ببرند.

ابراهیم زاده گفت: «۵۰ هزار پک لایسنس درخواست داریم که انشاالله بزودی برایشان ارسال می‌شود و برادران افغان ما هم می‌توانند از این تکنولوژی و این سیستم استفاده بکنند.»

215