هدف از برگزاری این رویداد تخصصی، نمایش تواناییهای ایران در طراحی و ساخت سرویسهای طلا و نقره و همچنین فعالیت شرکتهای دانشبنیان در تولید تجهیزات وابسته به صنعت طلا و جواهر اعلام شده است.
«هومن زنگنه» رئیس اتحادیه طلا و جواهر ایران در گفت و گو با خبرنگار ایرانپرس در تبریز گفت: تواناییهای جواهری ایران در جهان و هویت آن بر هیچ کسی پوشیده نیست، زیرا ایران جزو 12 کشور غنی جهان از نظر ذخایر معدنی و جزو 5 کشور مصرف کننده زیورآلات، فلزات گرانبها و سنگهای قیمتی در جهان است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اظهار کرد، در طرح افق 1420 به صنعت طلا و جواهر ایران با تاکید بر اصل «صادراتمحوری» این صنعت توجه ویژه شده است.
«وحید قلیزاده»، طراح و سازنده طلا و جواهر در تبریز هم در گفت و گو با خبرنگار ایرانپرس گفت: در المپیاد جواهرسازی سال 2013 در آلمان جوانان با استعداد ایرانی توانستند مقام دوم جهان را در رقابتهای جواهرسازی بهدست آورند، زیرا تبریز و ایران از جایگاه مناسبی در بین کشورهای تولیدکننده جواهر برخوردار است.
شانزدهمین نمایشگاه طلا، جواهر، نقره، گوهر و سنگ تبریز به مدت چهار روز (13 تا 16 ژوئیه 2022) در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تبریز، میزبان مردم، متخصصان و علاقه مندان است.
112
بیشتر بخوانید:
تصاویری از نمایشگاه طلا، جواهر، نقره، سکه و گوهر در تبریز