سید محسن حکیم در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: در ابتدای هجوم گروه تروریستی داعش، 40 درصد از خاک عراق اشغال شد، اما اکنون کمتر از 13 درصد خاک عراق در دست داعش است که به زودی آن هم آزاد خواهد شد.
وی پاکسازی موصل با مشارکت همه طیف های عراقی را نشانه خوبی دانست و افزود: آزادی موصل، همه توطئه های دشمنان منطقه ای و فرا منطقه ای عراق را به شکست کشانده است.
حکیم با بیان اینکه حشدالشعبی (بسیج مردمی عراق) نماد و مظهر اراده مردم عراق است، افزود: اکنون 20 هزار سنی عضو حشدالشعبی هستند واین نیرو شامل 20 تیپ و هر تیپ 3 هزار نفر عضو دارد.
وی گفت: حشدالشعبی با کمک دوستان خالص ملت عراق و با فتوای مرجعیت در پی وحدت، حفظ استقلال و حاکمیت عراق است.
عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی عراق افزود: حشدالشعبی مظهر اراده حقیقی مردم عراق، بزرگترین نیروی مبارز با تروریسم و خنثی کننده توطئه های دشمنان این کشور است.
حکیم گفت: آن هایی که دشمن حشدالشعبی هستند و بر ضد آن سخن می گویند، دستشان به خون ملت عراق آلوده است و مردم عراق به آنها اجازه نمی دهند که کرامت و عزت آنها را از بین ببرند.
وی افزود: در عراق مشکل طایفه ای وجود ندارد و هرجا حشدالشعبی وارد شده است، مردم با روی خوش به استقبال آنها آمده اند.
عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی عراق گفت: ارتش عراق کمتر از حشدالشعبی نیست اما زمانی که ارتش در کنار حشدالشعبی می جنگد، روحیه و انگیزه مضاعفی می یابد.
حکیم افزود: در عملیات هایی که حشدالشعبی حضور دارد، درصد تخریب مناطق بسیار کم است مانند آزادی شهر تکریت که پنج درصد شهر تخریب شد، اما در آزادی شهر الرمادی که ارتش آن را بر عهده داشت، 85 درصد شهر ویران شد.
عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی عراق افزود: برای نابودی داعش و تروریست های دیگر منطقه باید منبع فکری آنها را شناخت و از بین برد، زیرا تا زمانی که این منبع فاسد وجود داشته باشد، انواع گروه های تروریستی دیگر ایجاد خواهد شد.
وی گفت: دولت عراق به هیچ وجه اجازه دخالت هیچ ارتشی از جمله ترکیه را به عملیات آزادی موصل نمی دهد و همه گروه های سیاسی عراقی شامل شیعه، سنی و کردها بر ضد حضور نامشروع ترکیه درعراق موضع گرفتند.
حکیم افزود: ورود حدود هزار نفر از نظامیان ترکیه به عمق 140 کیلومتری عراق غیر قانونی است.
عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی عراق گفت: پس از آزادی موصل تهدیدهای نظامی در عراق به تهدیدهای امنیتی تبدیل می شود و بر این اساس دولت عراق برنامه های گسترده ای برای مقابله با این تهدید ها از جمله ایجاد اتاق اطلاعات عملیات برای مقابله با داعش را دارد.