به گزارش خبر گزاری فارس «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد، در گفتوگویی با رادیو اسرائیل ادعا کرد این مسجد متعلق به یهودیان است.
گوترش افزود: این موضوع روشنتر از روز است که «هیکل مقدس» (مسجدالاقصی) که رومیها آن را تخریب کردند یهودی بوده است. من به ارتباط میان قدس و یهودیان ایمان دارم و هیچ چیزی نمیتواند منکر این حقیقت شود که قدس، شهری مقدس در ادیان سهگانه «اسلام، مسیحیت و یهود» است.
اظهارات دبیرکل سازمان ملل در باره مسجئ القصی در حالی مطرح می شود که «یونسکو» در اکتبر سال گذشته (2016) با صدور قطعنامهای تأکید کرد مسجدالاقصی فقط مکانی اسلامی و مربوط به مسلمانان است.
گوترش در ادامه بر راهکار دو دولتی تأکید و برای کمک به طرفین در صورت درخواست آنها اعلام آمادگی کرد. با این حال وی ادامه داد قصد اتخاذ هیچ راهکار سیاسی میان فلسطینیها و اسرائیل را ندارد. 114/111
بیشتر بخوانید:
صهیونیست ها باردیگر حرمت مسجد الاقصی را نقض کردند
مسجد الاقصی، خط قرمز فلسطینی ها/ تفسیر خبر
شعله های آتش کینه در مسجد الاقصی