سازمان دیدبان حقوق بشر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: حملات رژیم صهیونیستی به تجهیزات بازسازی و زیرساخت‌های غیرنظامی در جنوب لبنان «جنایت جنگی» است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سازمان دیدبان حقوق بشر در بیانیه ای تاکید کرد: ارتش رژیم صهیونیستی پس از تبدیل کردن بسیاری از شهرها و روستاهای مرزی جنوب لبنان به ویرانه، اکنون تلاش دارد روند بازسازی مناطق تخریب‌شده و بازگشت ساکنان را با مانع روبه‌رو کند.

دیدبان حقوق بشر تصریح کرد که در این حملات بیش از ۳۶۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین از جمله بولدوزر، بیل مکانیکی، و همچنین یک کارخانه تولید آسفالت و سیمان تخریب شده‌اند.

به گفته این سازمان، هیچ نشانه‌ای از وجود اهداف نظامی در محل‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار داده، مشاهده نشده است. همچنین هیچ مدرکی دال بر استفاده از تجهیزات هدف‌گرفته‌شده برای مقاصد نظامی از سوی حزب‌الله لبنان یافت نشده است.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا توافق آتش‌بس را امضا کرد.

بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.

بیشتر بخوانید:

حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

ادامه حملات اسرائیل به مرزهای لبنان علیرغم آتش بس

 

سیما مشتاقان