احمد سعدات

رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اسیر احمد سعدات دبیرکل جبهه خلق را از زندان ریمون به سلول انفرادی زندان نفحه منتقل کرد.

از زمان روی کارآمدن کابینه ائتلافی راست افراطی نتانیاهو و وزیران تندرویی چون بن گویر، شرایط اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی تشدید شده است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، جبهه خلق طی بیانیه‌ای مسؤولیت کامل جان و سلامت اسیر سعدات را متوجه دولت اشغالگر رژیم صهیونیستی دانست.

در این بیانیه آمده است که حمله امروز به سعدات و دیگر اسرای فلسطینی، در ادامه تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه جنبش اسیر به ویژه پس از انتصاب ایتمار بن غفیر به عنوان وزیر امنیت داخلی این رژیم صورت می‌گیرد.

این بیانیه می‌افزاید که اسرای جبهه خلق در تمامی زندان‌ها به حالت آماده‌باش درآمده و تهدید به تشدید اقدامات اعتراضی و مبارزاتی خود در داخل زندان‌ها کردند.

باشگاه اسیر فلسطین نیز مسئولیت جان اسرای منتقل شده به زندان نفحه را متوجه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی دانست.

در حال حاضر بیش از 5 هزار اسیر فلسطینی از جمله 41 زن و 140 کودک در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر هستند که در معرض جنایت‌های رژیم صهیونیستی قراردارند.125

keyvanpajooh