ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه ای روز 13 آبان را نقطه عطف و سرنوشت ساز تقابل آشکار و همه جانبه با نظام سلطه و استکبار جهانی در مقطعی بسیار حساس از تاریخ انقلاب اسلامی اعلام کرد.

به گزارش ایران پرس، ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه ای به مناسبت روز ملی «مبارزه با استکبار جهانی» که امروز شنبه منتشر شد، اعلام کرد، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ماه‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی نویدگر پیام ارزشمند مقاومت و مبارزه در تقابل با دسیسه‌چینی و توطئه‌گری امریکا علیه نظام نوپای جمهوری اسلامی یاران بود.

این بیانیه بر ضرورت بازخوانی مواضع و دیدگاه‌های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نسبت به آمریکا و سیاست‌های کاخ سفید در قبال همه ملت‌ها به خصوص ملت بزرگ ایران تاکید می کند. 

در ادامه این بیانیه آمده است: آمریکا که از هر گونه دشمنی و توطئه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در طول 40 سال گذشته ،دریغ نکرده است و وقاحت و عداوت را تا جایی پیش برده است که نظام‌های مرتجع منطقه از جمله رژیم آل سعود را به دشمنی با ملت ایران تهییج و علنا اعلامی می‌کند عربستان در مقابله با ایران همکاری‌های زیادی با امریکا دارد.

سیزده آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ایران است؛ 39 سال پیش در چنین روزی دانشجویان ایران در اعتراض به توطئه‌های متعدد آمریکا ضد انقلاب اسلامی، لانه جاسوسی (سفارت) آمریکا را در تهران تسخیر کردند.118/113

بیشتر بخوانید:

سیزدهم آبان نماد وحدت ایرانیان درمقابل شیطان بزرگ

ارتش جمهوری اسلامی ایران: 13 آبان، نماد ایستادگی و استکبارستیزی ملت ایران است

گزارش: مراسم 13 آبان در مجتمع آموزشی ولیعصر (عج) ایرانیان در باکو