مسئولان کانال سوئز در مصر اعلام کردند، تلاش‌ها برای شناور ساختن کشتی باری منحرف شده در مسیر این آبراهه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «اسامه ربیع» رئیس اداره کانال سوئز اعلام کرد که عبور و مرور کشتی ها در این آبراهه تا پایان کار شناور ساختن کشتی باربری پانامایی «اور گرین» EVER GREEN امکان پذیر نیست.

بر اساس این گزارش، تلاش ها برای شناور ساختن این کشتی باربری با هشت یدک‌کش غول پیکر از جمله یدک‌کش «برکه 1» با نیروی کششی 160 تن ادامه دارد.

کشتی کانتینری «اور گرین» یک کشتی غول‌پیکر باربری به طول 400 متر و عرض 60 متر است. این کشتی سه‌شنبه شب (23 مارس) به دلیل وزش طوفان شن و شرایط بد جوی از مسیر خود منحرف شد و مسیر عبور کشتی‌ها از کانال سوئز را از هر دو طرف مسدود کرد.

کشتی باربری «اور گرین» با پرچم پاناما از چین به مقصد بندر روتردام هلند در حرکت بود که دچار سانحه شد.

به دنبال مسدود شدن کانال سوئز، دست کم 150 کشتی حامل نفت، قطعات خودرو و کالاهای مصرفی در هر دو طرف کانال تجارت آسیا-اروپا در انتظار عبور از این آبراهه هستند.

مرکز «لیوید لیست» Lloyd’s List که ترافیک روزانه را از طریق کریدورهای دریایی دنبال می‌کند، اعلام کرد: انحراف کشتی غول پیکر «اور گرین» در کانال سوئز و مسدود شدن این مسیر تاکنون حدود 40 میلیارد دلار به اقتصاد دنیا یعنی روزی 9/6 میلیارد دلار ضرر زده است.

این کانال از سال‌ 1859 تا 1869 برای اتصال مدیترانه به دریای سرخ و آسیا ساخته شد و روزانه حدود 50 کشتی از کانال سوئز عبور می‌کنند.

در حال حاضر کانال سوئز سریع‌ترین مسیر کشتیرانی میان اروپا و آسیا است. حدود هفت درصد حمل و نقل تجارت دریایی جهان از این کانال انجام می‌شود.

کانال سوئز به طول 120 مایل یکی از اصلی‌ترین منابع درآمد ارزی مصر است.

117

بیشتر بخوانید:

کانال سوئز مسدود شد