ایران پرس: شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا با جهشی دیگر از مرز 100 هزار نفر گذشت.

آتوسا دینیاریان- آمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا یک میلیون و 725 هزار و 275 نفر گزارش شده که از این رقم 100 هزار و 572 نفر جان خود را از دست داده اند، براساس این آمار، آمریکا هم اکنون در صدر کشور‌های جهان هم از نظر میزان شمار مبتلایان به ویروس کرونا و هم از نظر میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس قرار دارد.

شرایط در آمریکا بحرانی است.

انتقاد از عملکرد دولت آمریکا به ویژه دونالد ترامپ، رییس جمهوری این کشور به دلیل بی مسئولیتی در قبال گسترش ویروس کرونا در آمریکا  ادامه دارد.

این در حالی است که رییس جمهوری آمریکا تلاش می کند با حذف قرنطینه و  باز کردن اقتصاد این کشور شرایط را کنترل کرده و عادی جلوه دهد.

شیوع کرونا در آمریکا و ضعف عملکرد ترامپ در قبال آن اکنون به معضلی جدی برای رییس جمهوری آمریکا تبدیل شده است.

انکار کرونا توسط ترامپ، تاخیر در اعلام زمان شیوع این ویروس و عدم برنامه ریزی برای مواجهه با آن مدتهاست موجب انتقاد جامعه داخلی آمریکا و افکار عمومی این کشور شده است.

پتی موری عضو ارشد کمیته بهداشت سنای آمریکا گفت: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بیش از آن که بر مقابله با ویروس کرونا متمرکز باشد بر مبارزه با حقیقت تمرکز داشته و متأسفانه آمریکایی‌ها بهای آن را با از دست دادن جان خود پرداخته‌اند.

کرونا بیش از پیش ضعف نظام بهداشتی و درمانی آمریکا را مشخص کرد. کمبود امکانات و تجهیزات بهداشتی، نبود کیت های تشخیص، کمبود امکانات پزشکی چون دستگاه های تنفس مصنوعی به تعداد کافی همچنین عدم دسترسی بخش زیادی از شهروندان این کشور به دارو و درمان به دلیل گرانی و عدم پوشش بیمه ای سبب شده آمریکا که خود را قدرتمندترین قدرت جهان می پندارد به کانون شیوع کرونا  تبدیل شده و بالاترین مرگ و میرها را داشته باشد.

آمار بالای مرگ ومیر در خانه های سالمندان، در میان کهنه سربازان، اقلیت های نژادی چون سیاه پوستان همچنین وجود بیماری های زمینه ای در میان صدها مبتلا به کرونا که آمار مرگ و میر در این کشور را بالا برده است بیش از پیش نشان دهنده نبود سیستم حمایت های اجتماعی و ضعف بخش بهداشت و درمان این کشور است.

انجمن بیمارستان‌های آمریکا 8 مارس در گزارشی اعلام کرد، احتمالا 96 میلیون آمریکایی به این ویروس مبتلا خواهند شد که از این تعداد 480 هزار نفر جان خود را از دست خواهند داد.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با تاکید بر اهمیت آزمایش ویروس کرونا، شناسایی بیماران مبتلا و جداسازی آنان، گفت:

  • رئیس جمهور ترامپ در این زمینه بسیار بد عمل کرد. رئیس جمهور نه تنها از حقیقت ماجرا آگاه نبود بلکه نمی خواست بپذیرد در داخل کشور چه اتفاقی دارد می افتد. تاخیر، تکذیب و مرگ.

بخش اقتصادی آمریکا نیز متضرر بزرگ در موضوع کرونا بوده است.

بسیاری از آمریکایی ها طی ماه های اخیر شغل خود را از دست داده اند.

بسیاری نیز به دلیل عدم توانایی در پرداخت اقساط و بدهی ها ورشکست شده اند. براساس آمارهای منتشر شده کاهش رشد اقتصادی در آمریکا از زمان رکود بزرگ در این کشور بی‌سابقه بوده است.

براساس گزارش وزارت کار آمریکا بیش از 36 میلیون آمریکایی در پی شیوع ویروس کرونا در این کشور بیکار شده و هزاران شرکت‌ و کارخانه‌ تعطیل شده‌اند .همچنین پیش‌بینی شده نرخ بیکاری در آمریکا حداقل به 16 درصد برسد که این میزان بیکاری بالاترین نرخ از زمان رکود گسترده پس از جنگ جهانی دوم است.

این شرایط در حالی است که رییس جمهوری آمریکا به ویژه طی هفته اخیر تلاش کرده است اوضاع را در آمریکا عادی جلوه دهد و با بازگشایی اقتصاد این کشور شرایط اقتصادی و مشکلات ناشی از بحران کرونا را تعدیل نماید.

وی حتی اعلام کرده در صورت شیوع موج دوم کرونا نیز آمریکا تعطیل نخواهد شد. به نظر می رسد دونالد ترامپ این روزها بیش از آنکه نگران جان شهروندان این کشور باشد نگران باخت خود در انتخابات ریاست جمهوری چند ماه آینده این کشور است. شرایط اقتصادی و اجتماعی شهروندان آمریکایی در انتخابات پیش رو، تعیین کننده خواهد بود.

به دنبال شیوع سریع ویروس کرونا در آمریکا، برای نخستین بار در تاریخ ایالات متحده، تمام 50 ایالت این کشور در وضعیت اضطراری قرار گرفته‌اند.

دولت آمریکا و مشخصا دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به دلیل بی مسئولیتی در قبال گسترش ویروس کرونا در آمریکا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته‌ است.

انجمن بیمارستان‌های آمریکا یکشنبه هشتم مارس در گزارشی اعلام کرد، احتمالا 96 میلیون آمریکایی به این ویروس مبتلا خواهند شد که از این تعداد 480 هزار نفر جان خود را از دست خواهند داد.

بیشتر بخوانید:

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره تداوم شیوع کرونا

مبتلایان به کرونا در آمریکا 7 رقمی شد

کنفرانس مطبوعاتی ترامپ درباره کرونا باز هم لغو شد