به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری ایران پرس، در این قطعنامه با 47 رأی مثبت، سه رأی منفی آمریکا، استرالیا و کانادا و چهار رأی ممتنع برزیل، مالاوی، توگو و اوکراین از مجموع 54 عضو، به پیامدهای اقتصادی و اجتماعی اشغال اسرائیل بر شرایط زندگی مردم فلسطین توجه شده است.
همچنین در این قطعنامه آمده است، اشغالگری اسرائیل تلاشها برای دستیابی به توسعه پایدار، محیط زیست و یک فضای اقتصادی سالم در سرزمین فلسطین اشغالی از جمله قدس شرقی و بلندیهای جولان اشغالی سوریه را با مانع جدی روبهرو کرده است.
شورای همکاری اقتصادی - اجتماعی سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی شدید درخصوص بدتر شدن اوضاع اقتصادی و زندگی فلسطینیها، درباره افزایش سطح بیکاری در نوار غزه که 60 درصد آنها را جوانان تشکیل میدهند، هشدار داد و محاصره طولانی مدت توسط رژیم صهیونیستی و محدودیتهای شدید اقتصادی را عامل آن دانست.
این قطعنامه همچنین خواستار برطرف شدن تمام محدودیتهای تحمیل شده بر مردم فلسطین و اقدامات فوری دیگر برای کاهش اوضاع بحرانی انسانی در سرزمین فلسطین اشغالی به ویژه در نوار غزه شد.
تاکنون شمار زیادی از کشورها و نهادهای بین المللی خواستار توقف اقدامات رژیم اسرائیل شدهاند اما این رژیم، با حمایتهای آمریکا و رویکرد انفعالی شماری از کشورهای عربی همچنان به سیاست اشغالگری ادامه میدهد. 113
بیشتر بخوانید:
سازمان عفو بینالملل: هیچ توافق دیپلماتیکی اشغالگری رژیم اسرائیل را تغییر نمیدهد
شرکت های حامی اشغالگری اسرائیل در فهرست سیاه سازمان ملل
اردوغان: قدس، فروشی نیست/ معامله قرن، پروژه اشغالگری است