به گزارش خبرگزاری ایران پرس، وزارت خزانه داری آمریکا پنجشنبه عصر (به وقت تهران) مدعی شد که این تحریمها کالاهای اساسی کشاورزی، مواد غذایی، دارویی و دستگاههای پزشکی را شامل نمیشود.
آمریکا در حالی اعلام کرده است که تحریمها، بخش غذا و دارو را نشانه نمیگیرد که تحریمهای یکجانبه و ظالمانه واشنگتن باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای مردم ایران به ویژه بیماران کرونایی شده است.
بر اساس ادعای کاخ سفید، تحریمهای جدید میتواند راههای محدود ایران برای تامین ارز را از بین ببرد و همچنین هرگونه تلاش برای بازگشت به برجام از سوی دولت احتمالی دموکرات در سال آینده میلادی را ناکام بگذارد.
در همین راستا، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا پنج شنبه شب در بیانیهای با اشاره به اعمال تحریم ابن کشور علیه 18 بانک و نهاد مالی ایران گفت: "کارزارفشار حداکثری آمریکا علیه ایران ادامه خواهد یافت تا ایران به مذاکرات جامع تمایل پیدا کند."
آمریکا بعد از خروج غیرقانونی از برجام (8 مه 2018) کارزاری همهجانبه برای اعمال فشار علیه ایران به راه انداخته است.
واشنگتن اعلام کرده است، هدف از «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران رسیدن به توافقی جدید با تهران است که در آن به همه مسائل مورد نظر آمریکا پرداخته شود.
دولت آمریکا با خروج یکجانبه از توافق هستهای با ایران (برجام) به زعم خود گمان میکرد که با پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری، ایران را مجبور خواهد کرد تا به پای میز مذاکره آمده و با شرایط دلخواه آمریکا، توافق جدیدی را بپذیرد.
پس از گذشت حدود دو سال و نیم آمریکا به هیچ یک از اهداف خود علیه ایران دست نیافته است.
117
بیشتر بخوانید:
محکومیت تحریمهای یکجانبه آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل
درخواست 26 کشور جهان بر لزوم پایان تحریم های آمریکا