رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت درباره ایران نخست دیپلماسی در نظر گرفته می‌شود و در صورت شکست دیپلماسی،‌ گزینه‌های دیگر بررسی می‌شوند.

به گزارش روز جمعه خبرگزاری ایران پرس، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در ابتدای دیدار با «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه تمایل دارم ابتدا درباره افغانستان صحبت کنیم، گفت از دست دادن یک فرزند یا یک پدر همانند این است که به یک سیاه‌چاله کشیده شوید، اما ما ماموریت افغانستان را تکمیل خواهیم کرد و طی 24 ساعت گذشته 12 هزار نفر را از افغانستان خارج کرده‌ایم.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنانش گفت نخست وزیر اسرائیل یکی از متنوع‌ترین کابینه‌ها را رهبری می‌کند.

بایدن همچنین اظهار کرد اگر دیپلماسی در بازدارندگی از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کار نکرد، ما اقدامات دیگری خواهیم داشت.

بنت نیز در ابتدای سخنانش به ابراز همدردی با قربانیان آمریکایی انفجار روز گذشته کابل پرداخت.

بنت گفت ما به حمایت شما اطمینان داریم و اسرائیل می‌داند که ما متحدی بهتر و قابل اطمینان‌تر از آمریکا نداریم.

وی افزود اسرائیل برای اینکه خوب باشد باید قدرتمند باشد. ما نمی‌توانیم حتی یک لحظه هم این واقعیت را نادیده بگیریم که در یکی از سخت‌ترین مناطق جهان زندگی می‌کنیم. بسیاری از همسایگانمان می‌خواهند که ما را بکشند و این موضع دلیل آن است که ما باید از تمام دشمنانمان قدرتمندتر باشیم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: من از شنیدن این کلمات که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و در صورتی که دیپلماسی موثر نبود،‌ گزینه‌های دیگر وجود دارد، خرسند هستم.

وی ادامه داد در حالی که ما اینجا نشسته‌ایم سانتریفیوژهای ایران در حال چرخیدن هستند که باید متوقف شوند. ما راهبردی را برای توقف ستیزه‌جویی‌های ایران در منطقه و جلوگیری دائمی از گریز هسته‌ای ایران به سوی سلاح هسته‌ای فراهم کرده‌ایم.

بنت اضافه کرد ما از آمریکا نمی‌خواهیم که برای ما بجنگد اما از شما بابت حمایتی که از ما انجام می‌دهیم تشکر می‌کنیم.

بنت روز گذشته با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا دیدار و گفتگو کرد.

قرار بود دیدار بایدن و بنت نیز روز گذشته برگزار شود، اما این دیدار به دلیل انجفار کابل به تعویق افتاد.

در این انفجار 170 نفر از جمله 13 نظامی آمریکایی کشته شدند. // 114

بیشتر بخوانید:

سفر بنت به آمریکا در سایه حاکم شدن اختلاف‌ها بر اشتراک نظر