به گزارش ایران پرس، "بالا ونکاتش وارما" Bala Venkatesh Varma در گفت وگو با ریانووستی مدعی شد هند تا امروز هیچ پیشنهادی از طرف سایر کشورها برای میانجیگری در خصوص اختلافات بوجود آمده با پاکستان دریافت نکرده است.
سفیر هند در روسیه با بیان اینکه کشورش هیچ پیشنهادی در این باره را نخواهد پذیرفت، اظهار داشت، هند آماده گفت وگو با پاکستان است اگر اسلامآباد به شکل حقیقی به دنبال مبارزه با تروریسم بین المللی باشد.
دور جدید تنشها در مناسبات هند و پاکستان به دنبال حمله 14 فوریه گروه تروریستی موسوم به "جیش المحمد" به نیروهای هندی در کشمیر تحت کنترل این کشور آغاز شد. در این حمله تروریستی 44 نظامی هندی کشته شدند.
هند معتقد است پاکستان از گروه تروریستی "جیش المحمد" حمایت می کند اما پاکستان این ادعا را رد کرده است.
این حمله تروریستی باعث شد، هند بلافاصله انگشت اتهام را به طرف نیروهای امنیتی پاکستان بگیرد و نخستوزیر هند در واکنشی خشمآلود، سخن از گرفتن انتقام به میان آورد و در نهایت دستور بمباران محلی را در کشمیر تحت کنترل پاکستان صادر کرد.
در این حمله 300 نفر کشته شدند.
هند مدعی شد مواضع گروه های تروریستی "جیش المحمد" و"لشکرطیبه " را در شمال غرب پاکستان بمباران کرده است.
در پی این حمله، پاکستان اقدام به سرنگونی 2 فروند جنگنده هندی کرد و هند نیز در اقدامی تلافی جویانه، یک جنگنده پاکستانی را منهدم کرد.
پاکستان در تازه ترین تحولات، "آبهی ناندان" Abhi Nandan خلبان به اسارت گرفته شده هندی را به نشانه حسن نیت به این کشور بازگرداند.117
بیشتر بخوانید:
درگیری نظامیان هند و پاکستان در خط کنترل کشمیر+ ویدئو
در ادامه تنشها بین هند و پاکستان، اسلامآباد برای دومین روز حریم هوایی خود را بست